Weekend + surprise party

Pink knit

pink-mbymjulie-von-lyck-mbym

Jeans HERE, knit: mbyM HERE, boots HERE, bag: Saint Laurent, Jewelry: Hvisk x Maria Kragmann HERE

Glædelig lørdag. Jeg holder for en gangs skyld weekend i København og har besøg af min lillesøster og hendes søde kæreste. Vi har shoppet, hygget, spist rigtig god mad med vores storebror oh min niece og gået så meget at jeg næsten ikke kan mærke mine fødder!

Vejret kunne godt have været bedre – ligesom forleden, hvor jeg var iført min nye lyserøde strik fra MbyM og øreringe og halskæde, som jeg har fået af søde Maria Kragmann fra hendes nye mega seje kollektion for Hvisk. Er det ikke cute? Strikken er faktisk den samme som denne her.

Jeg har forresten også købt se fedeste sneakers som passer til. Jeg blev så meget i tvivl om, hvilken farve jeg skulle købe, at jeg oprettede en afstemning på min Instagram story. Kan I gætte, hvad jeg endte med at købe?

Nu vil jeg gøre mig klar, da jeg har et event jeg skal til her i aften.

   

Kommentér

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend + surprise party