Stue make-over

Pleated pink

pinkjulie-lyck-yas

Affilliate: skirt: Yas: HERE, bag: Givenchy, slippers: Gucci HERE

Godaften sweethearts! Wauw, hvor har I taget godt imod mit forrige indlæg om vores stue! I er seriøst de dejligste! Jeg tænkte derfor også at jeg lige ville tjekke ind og sige hej, og fortælle, at jeg stadig er i live! Min uge tog lige en ret uventet, men positiv drejning, hvilket har gjort, at jeg ikke haft ret meget tid bag skærmen. Det skal I nok snart høre lidt mere om!

Hvad sker der for vejret i disse dage? Det er ikke mere end få dage siden at jeg havde denne sensommerlige pink nederdel på. Det må gerne lige blive godt igen, da jeg har en dejlig weekend at se frem til! Selvom jeg arbejder deltid her i København, så er det sjældent, at jeg er her i weekenden, da vi også har vores fantastiske lejlighed i Aarhus og jeg næsten altid har et ærinde der. For første gang i fem måneder bliver jeg weekenden over i København, og jeg glæder mig helt til at hygge og lege turist i min “nye” by. Jeg ved, at I er glade for guides, så i den kommende uge vil jeg tage mig sammen til at besøge nogle flere lækre spise- og kaffesteder herovre og lave en lille spise/kaffe/cafe guide, som jeg tænker flere af jer jyder gerne vil læse. Jeg håber vejret er med os i weekenden! Kan I have en dejlig aften! Glæde og kærlighed herfra <3

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stue make-over