San Sebastián Film Festival

Dotted dress

vila-slaaom-kjole-med-prikker

Jeg har altid haft en svaghed for prikket tøj – også inden det var over alt i modebilledet. Det er så klassisk og derfor var det også kærlighed ved første blik, da jeg så den ikoniske, prikkede, kjole, “The Alexandra” fra Realisation Par for ca. et år siden. Jeg har længe ønsket at eje en prikket kjole med frynser, men har dog aldrig fået den købt. I onsdags, inden jeg tog til San Sebastian gik jeg derfor tilfældigvis forbi Vila på strøget, hvor jeg faldt over den sorte og gule prikkede kjole og endte selvfølgelig med at købe begge.

Processed with VSCO with a5 preset

Jeans: HERE, dress: Vila HERE, slippers: Gucci, bag: Givenchy

Som I kan se på ovenstående, så havde jeg den sorte kjole på i San Sebastian i weekenden, hvor der på vores første dag var 17 grader (hvorimod lørdag var der 30 grader). Det gode er, at man både kan have den på med og uden jeans. Den gule regner jeg med at tage på, på lørdag, hvor jeg holder fødselsdag for mine veninder – uden jeans, regner jeg med.

vila-kjoler

Dresses from Vila Red dress HERE | black dress HERE | yellow dress HERE

 

   

Kommentér

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

San Sebastián Film Festival