Birthday

Bukser: MbyM HER | ruskindsjakke: HER | slippers: Gucci | taske: Chanel

Yaaaay - jeg har fødselsdag! Jeg har været i København hele ugen og blev overrasket imorges med sang og morgenmad af min bror, hans kæreste og min niece og derefter massevis af flag på arbejdet. Efter middag tog jeg vandflyveren hjem til Aarhus og nu sidder jeg i vores skønne lejlighed og nyder roen og vores hjem, indtil Steffan kommer hjem fra job. Jeg har virkelig hygget mig herhjemme, da jeg er kommet hjem til diverse gaver og overraskelser fra samarbejdspartnere (som I måske har set på min instagram).

Da jeg bor i både Aarhus og København og ikke ser min familie, så meget som jeg plejer, så har jeg dette år foretrukket noget stille og roligt hygge hjemme hos min familie. Jeg har helt ærligt ikke lyst til at tage ud at spise, som vi oftest gør, når en i familien har fødselsdag. Kender I det? Jeg vil hellere nyde min familie og tiden i Aarhus alene med dem - med Vild med Dans. Haha, er jeg ved at blive gammel? Imorgen får jeg besøg af mine tætteste veninder til middag, drinks og en lille bytur. Dette har nok været en af mine bedste fødselsdage indtil videre. Jeg glæder mig til at opdatere jer i løbet af weekenden.

PS. Se lige de flotte bukser jeg lige har fået i gave af Message. De er fra deres helt nye kollektion!

Kan I have en dejlig aften!

Synes godt om

Kommentarer

Dotted dress

Jeg har altid haft en svaghed for prikket tøj - også inden det var over alt i modebilledet. Det er så klassisk og derfor var det også kærlighed ved første blik, da jeg så den ikoniske, prikkede, kjole, "The Alexandra" fra Realisation Par for ca. et år siden. Jeg har længe ønsket at eje en prikket kjole med frynser, men har dog aldrig fået den købt. I onsdags, inden jeg tog til San Sebastian gik jeg derfor tilfældigvis forbi Vila på strøget, hvor jeg faldt over den sorte og gule prikkede kjole og endte selvfølgelig med at købe begge.

Jeans: HERE, dress: Vila HERE, slippers: Gucci, bag: Givenchy

Som I kan se på ovenstående, så havde jeg den sorte kjole på i San Sebastian i weekenden, hvor der på vores første dag var 17 grader (hvorimod lørdag var der 30 grader). Det gode er, at man både kan have den på med og uden jeans. Den gule regner jeg med at tage på, på lørdag, hvor jeg holder fødselsdag for mine veninder - uden jeans, regner jeg med.

Dresses from Vila Red dress HERE | black dress HERE | yellow dress HERE

 

Synes godt om

Kommentarer

San Sebastián Film Festival

Hola! Som I nok ikke har kunne undgå at se på min Instagram, så har jeg siden i torsdags været i San Sebastiàn i Spanien med Licor43 og en håndfuld andre europæiske bloggere i forbindelse med Spaniens største og ældste film Festival. Jeg var iført ovenstående røde kjole fra Zara, som jeg virkelig synes passede perfekt til anledningen og landet - jeg følte mig som en levende emoij. Dagene er gået så stærkt og vi har virkelig fået oplevet en masse med Licor43 - og selvfølgelig smagt en masse nye lækre cocktails - faktisk en af mine yndlings til dato! Det skal I nok høre meget mere om i et særskilt indlæg. Jeg kan igen konstatere at jeg elsker Spanien og at der findes ENDNU en skjult skat i Spanien som man bør besøge og som jeg hundrede procent selv vil besøge igen med Steffan. Wauw en by!

Når Paris møder Spanien, er vist den eneste måde jeg kan beskrive det på og nok også derfor den kaldes for Spaniens Paris. Nu vil jeg nyde de sidste timer i Spanien, inden turen går tilbage til kolde Danmark. Steffan kommer over til mig i København i aften og det gør lige, at jeg ikke er så trist som jeg plejer, når jeg skal hjem fra Spanien! Kan I have en fantastisk søndag!

Synes godt om

Kommentarer