Yellow knit

Knit: Vila HERE | sunnies: Céline HERE | trousers: (similar HERE) | bag: Chanel | loafers: (similar HERE)

Forleden aften mødtes jeg med min bedste veninde Mille, som jeg ikke ser så ofte som jeg plejer efter jeg er flyttet til København. Det er somme tider ret hårdt at undvære sine kære, men så er det også med at få catchet op med dem, når man er i byen, hvilket jeg jo næsten er hver weekend, da jeg altid har et ærinde eller to i Aarhus. Vejret var skønt og vi var derfor taget på Aarhus Street Food Market, da vejret var til det. Jeg var iført dette sæt bestående af mine yndlingsbukser fra Zara og min nye gule strik fra Vila, som er perfekt her til sensommeren og efteråret. Jeg elsker striktrøjer med farve, som får det hele til at se lidt mere spændende ud. Gul er også sæsonens farve og jeg elsker jo farver :D Det bedste ved denne strik er, at den ikke kradser, som nogle gør. Det er nok i top ti over ubehageligheder man kan iføre sig. Hvad synes I?

English

The other evening I met with my best friend Mille, which I don't see as often as usually after I moved to Copenhagen. It's sometimes hard without my loved ones which is why it's so important for me to catch up with them when I'm in town. We were lucky with the weather and decided to grab a drink and a snack at Aarhus Street Food Market. I was wearing the above outfit set of my favorite pants from Zara and my new yellow knit from Vila, which is perfect for autumn. I love colored knits - they make it all look a little more exciting. Yellow is also the color of the season. The best thing about this knit is that it doesn't scratch like some do. What do you think?

(the post contains ad links)

Synes godt om

Kommentarer

Skønhedsprodukter jeg altid shopper i lufthavnen

Idag skal vi tale om tre af mine guilty pleasures. Nemlig beauty produkter, rejser og shopping. Jeg er jo ret piget og har lige siden jeg var helt ung har jeg arbejdet med skønhedsprodukter. Det dejlige ved skønhedsprodukter er nemlig, at de aldrig går af mode. De fleste af os kvinder hungrer altid efter, at se bedre ud og det er derfor jeg synes, at det er så spændende. Men vi kan ikke komme udenom, at det også kan være en dyr fornøjelse, at forelske sig i et skønhedsprodukt og blive afhængig af det. Derfor elsker jeg at tage tidligt i lufthavnen og shoppe de beautyprodukter jeg mangler i taxfree, og spare lidt penge.

Jeg har næsten lige været i Marbella, hvor jeg fløj fra Billund Lufthavn. Min familie og jeg kom tidligt og jeg nåede derfor at finde et par ting inden afgang. Jeg ender altid med at købe noget som jeg bruger dagligt, men også altid et eller flere nye produkter. Ovenstående ting har jeg fundet i lufthavnen indenfor det seneste år og er produkter jeg bruger til dagligt.

Jeg faldt tilfældigt over denne øjen make-up fjerner fra Chanel i Billund Lufthavn i juni da jeg skulle til Mallorca og var løbet tør for min Helena Rubinstein som jeg ellers altid har svoret til. Make-up fjerneren fra Chanel er mindst lige så god!

Hvis jeg blev spurgt, hvilket make-up produkt jeg ville vælge, hvis jeg kun kunne vælge ét, så vil jeg sige Estée Lauders Double Wear foundation. Jeg har brugt Double Wear i over 7 år og intet dækker og holder så godt som den. Når jeg har været løbet tør har jeg forsøgt mig med andre og jeg må konstatere - intet virker bedre end denne. Den er ikke billig, men til gengæld drøj og alle pengene værd. Jeg køber den altid, når jeg er i lufthavnen, da den er billigere. Det samme med Double Wear concealeren, der sætter prikken over i'et. Jeg må erkende, at det er svært at finde den perfekte farve nuance til ens hud, da hudtoner er så individuel en ting. Jeg faldt over Lancasters bronzer (bruncreme) i lufthavnen for et års tid siden og har blandet den med Double Wear lige siden - alt afhængig af, hvor brun jeg er. Om sommeren blander jeg Lancaster og Double Wear cremerne, og i vintermånederne holder jeg mig stort set kun til Double Wear.

Jeg er ret vild med setting/fresh-up sprays, da de får make-uppen til at sidde flottere og holde længere. Min seneste favorit er "Fix make-up" spray fra Clarins, som kan holde på make-uppen vildt længe. Det er især smart, hvis man er på ferie sydpå, hvor varmen nogle gange tynger på make-uppen, men også efter en lang dag på jobbet, hvor man skal videre til aftaler eller events og ikke har tid til at starte forfra med make-uppen.

(Fix-make-up spray fra Clarins in action)

Sidst jeg rejste havde jeg nok bagageplads og var rimelig meget løbet tør for mine produkter, men hvis jeg kun havde haft håndbagage eller ikke var løbet tør havde jeg benyttet mig af Billund Lufthavns smarte tax-free koncept; Shop and Collect. Konceptet indebærer, at man kan få lagt TaxFree-varer til side inden rejsen, og afhente dem, når man kommer hjem igen. Gratis opbevaring gælder uanset, om du har valgt at købe varerne i butikkerne eller på Online-Shoppen. På Billunds online-shop har du mulighed for at foretage køb op til 24 timer inden du lander i Billund igen, og du kan hente dem samme sted som du henter bagage.

Indlægget er lavet i samarbejde med Billund Lufthavn - men næsten alle produkterne er nogle jeg har brugt i mange år.

Synes godt om

Kommentarer

På det seneste har jeg..

Trænet op til DHL løb med mit arbejde imorgen! Nogle tænker nok, at DHL er piece of cake, men 5 km er altså meget, når man i gennemsnit max løber 4 km. Wish me good luck!

Været til eksklusivt event med Estée Lauder på D'Angleterre i forbindelse med lanceringen af Estée Lauders Advanced night repair eye concentrate. Mange events har jeg været til, men det her var nok et af de mest gennemførte og hyggelige af slagsen. Jeg har desuden været kæmpe fan af Estee Lauder næsten lige siden jeg startede med at gå med make-up, og har brugt deres Double Wear foundation og Advanced Night Repair lige siden, så det passede mig derfor helt perfekt med en Estée Lauders aften.

Haft optur over denne flotte lyserøde, plisserede nederdel fra YAS. Det er noget med mig, farver og plisseret stof!

Været til endnu et spændende event med Wolt på Kongernes Lapadarium. Jeg tror virkelig på denne app og glæder mig til at Wolt udbydes i Aarhus, så mine nære i det jyske kan få lov til at opleve det super seje koncept! Download appen og brug rabatkoden JULIEVONLYCK - så sparer du 70kr på din første bestilling.

brugt hele weekenden på at male vores stue- trægulv hvidt. Wauw, hvor er det blevet flot - lige som vores køkken, som vi også malede hvidt for tre år siden. Jeg glæder mig til at dele det stylet med vores nye sofa-hjørne fra Ilva.

(Indeholder reklame og affiliate links)

 

Synes godt om

Kommentarer