Flower power

Vores nye spisestue

spisestue-juliespisestue-julie-von-lyckspisestue-ilva-danmarkilva-cl

Hele weekenden har vi brugt på lejligheden i Aarhus. Flere af vores gamle møbler er blevet foræret væk og sat til salg, da vi har fået nye møbler fra Ilva. Spørg mig om jeg glædede mig, da Steffan ringede i torsdags og sagde, at vores møbler fra Ilva var kommet. Som jeg nævnte i dette indlæg, er jeg vild med Ilva og deres pæne møbler og har faktisk været det siden jeg flyttede hjemmefra. I de seneste par år har jeg haft en god blanding af Ilva, Bahne, Kartell, Ellos, second hand og Ikea. Mange af vores borde har været runde, hvilket fylder meget mere end man tror. Så nu vil vi derfor udnytte pladsen bedre i vores 72 m2 lejlighed i Aarhus. Det første vi har gjort er at udskifte vores store, runde spisebord med dette smalle, minimalistiske spisebord fra Ilva. Derudover fandt jeg også disse pæne spisebordsstole med Chesterfield look fra Ilva, som passer perfekt til bordet. De er lige så flotte, som de er behagelige – og bedst af alt er, at de har det her Chesterfield look, som jeg har en forkærlighed for. Jeg er vild med den minimalistiske stil, som man kan sætte et personligt præg på med tæpper, nips, blomster og meget andet.

Som I kan se, er dette ikke kun en spisestue, men faktisk vores spisestue hjørne. Vi har nemlig spisestue og stue i ét. Grunden til at jeg ikke har vist jer det hele samlet er, at vi ikke er hundrede procent på plads med sofahjørnet. Vi har haft to sofaer i samme rum. Den ene blev foræret væk sammen med vores gamle stuebord og den anden sat til salg. Når den sidste sofa er væk, så går vi i gang med at male gulvet, så det kan blive lige så flot som køkkenet. Jeg har indtil weekenden været i tvivl om vi også ville male gulvet hvidt, da Steffan er glad for det mere rustikke look. Nu har han ændret mening og vi begynder at male, så snart den sidste sofa er ude og så skal denne fine sofa ind. Hvad synes I?

Jeg glæder mig til at vise jer før-og-efter billeder af det hele!

Læs også:

Vores nye badeværelse

Vores nye køkken

Indlægget er lavet i samarbejde med Ilva.

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Flower power