Pakkeråd til rejse-toilettasken

A little thing from Gucci

gucci caseGucci marmont beltGucci marmont buckle belt

Find it HERE

Jeg sidder i skrivende stund på vej hjem til København efter forlænget weekend med mandagsarbejde i Aarhus og kommer i tanke om, at jeg slet ikke har nået at vise jer mit seneste køb fra Gucci! Det er denne gang ikke en taske, men derimod det populære buckle bælte fra Guccis nye Marmont kollektion. Jeg har ønsket at eje det næsten lige siden det udkom, men det har desværre været udsolgt både online og i Gucci butikken i København. Selvom jeg føler at det var ved at være sidste udkald er jeg alligevel super glad for det, da det er så klassisk og jeg er sikker på, at jeg vil få det brugt en masse. Jeg vil primært bruge det til højtaljede jeans, shorts og som taljebælte i kjoler. Det skal også lige tilføjes, at det lige skulle byttes til en mindre størrelse inden jeg var helt glad. Jeg vil derfor lige påpege at man skal gøre op med, om man vil anvende det til mellem/lavtaljede jeans eller højtaljede, som mig.

I haven’t showed you my last purchase! This this time it’s not a bag, but the popular buckle belt from Gucci’s new Marmont collection. I have wanted to buy it for such a long time but it has unfortunately been sold out online and in stores until a few weeks ago. Now it’s finally mine and I’m sure that I’ll get it used a lot. I am primarily going to use it for high-waisted pants, shorts and as a like waistbelt in dresses. And of course, it should also be changed before I found the right size.

   

4 kommentarer

 • Sandie

  Vild med bæltet, men er i tvivl om hvilken bredde jeg skal vælge. Hvad har du valgt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nejla

  Står med samme dilemma! Ved du om man kan bytte varer, man har købt inde på Gucci officielle hjemmeside, nede i deres butikker? Til en anden størrelse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie von Lyck

   Hej Nejla

   Jeg købte et nyt på Gucci og fik pengene tilbage. Har ikke købt det i butikken, da de ikke havde bæltet hjemme :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkeråd til rejse-toilettasken