På det seneste har jeg..

Signe og jeg

været på Goboat sejltur med Wolt og flere af mine yndlings-københavner piger. Wolt er Justeat i et 100 gange mere ekslusivt og lækkert koncept og vi fik en masse smagsprøver på nogle af de steder som Wolt udbyder i København. Blandt andet noget lækkert mexicansk og nogle alt for gode (farlige) kager fra Guilthy.. Bare vent.. Wolt åbner også snart i Jylland!
apropos lækker mad.. så har jeg været til grill-garden-party hos sødeste Rose Maria, som serverede den bedste grillmad, som alt sammen var vegansk! Jeg elsker faktisk vegansk mad så meget, at det først gik op for mig, at det var kødfrit, da jeg var kommet hjem. Jeg kan varmt anbefale det. Rose Maria er desuden en en fantastisk værtinde.
og haft min røde top på igen i anledningen af en farverig kaffe/vinodate med det smukke kvindemenneske Carla Mickelborg <3 Carla er så frisk, inspirerende og lige til! Vi fandt en hyggelig fortovscafe som vi begge blev enige om var lige som at være i syden.

Blevet inviteret på forlænget weekend til Pamplona i Spanien, hvor jeg skal med Licor 43 på spaniens største filmfestival; San Sebastían! Caramba!! Spørg om Spanien-loveren glæder sig?

glædet mig over vores nye spisestue område fra Ilva <3

Været til fødselsdag hos..

Min lillesøster Sofie, som jeg havde helt ondt i hjertet over jeg ikke kunne fejre på dagen, da jeg havde arbejde i København. I stedet fejrede vi hende i weekenden, hvor den ikke fik for lidt.

Og Lillebror Johan, som har fødselsdag to dage efter <3 Elsker de to.

arvet disse to pæne borde fra min farfar som gik bort i juli og er begyndt at anvende dem som sofaborde.. og har desuden givet ovenstående sofa væk, da vi har fået denne her (jeg skal nok give jer en update MEGET snart! Vi skal bare lige have malet gulvet hvidt!

glædet mig over mine nye Gucci futter og vores guldtæppe, som rykker med rundt i stuen hver gang jeg rykker rundt.

været til (endnu en) fødselsdag hos min moster i deres nye sommerhus hyggelige Ebeltoft. Jeg elsker udsigten og området og får også lyst til at eje et sommer- eller kolonihavehus! Jeg fik pludselig et par beskeder fra læsere, der skulle i sommerhus i Ebeltoft og troede, at jeg var på ferie deroppe, men det er kun blevet til en enkel dag og nogle dage i juni!
været i Ree Park med Steffans familie og det var et hit. Ja.. faktisk i Ebeltoft igen, da Ree Park ligger lige ved siden af. Niece Megan og jeg i Ree Park. Hun er det nemmeste barn nogensinde og er stort set altid så glad som på ovenstående :D
taget vandflyveren på arbejde kl. 7 om morgenen, fordi jeg ikke gad at bruge mit liv i et DSB tog, som åbenbart havde valgt at lave sporarbejde og derfor ville tage 4 timer inklusiv togbus og regionaltog. Ellers tak. Thank god for Nordic Seaplanes.
glædet mig som et lille barn til Marbella og Puerto Banus om mindre end 5 dage <3 <3    

Synes godt om

Kommentarer

Mine rejseplaner

Marbella, Malaga og Fuengirola i juli 2016

Det kommer vist ikke bag på nogen, at jeg elsker sol og at rejse til varme himmelstrøg. Derfor bliver jeg også lidt misundelig, når jeg ser alle de skønne feriebilleder fra venner og bekendte, når man har valgt at bruge sin 'sommer'/juli i Danmark, hvor vejret er så skizofrent. Vi kan vist konstatere, at jeg ikke er blevet snydt for rejser, og det bliver jeg heller ikke i fremtiden. Vi rejste jo til Mallorca i juni og det var en helt uforglemmelig og oplevelsesrig ferie, som jeg stadig er 'høj' over.

Jeg har egentlig affundet mig med beslutningen om, at tilbringe min første juli måned nogensinde her i Danmark, da jeg har en masse arbejde og derudover kan jeg se frem til en ferie i august, som jeg har glædet mig til i månedsvis. I august fylder min far nemlig rundt, og han har derfor inviteret hele vores store familie på ferie til Marbella, hvor vi skal fejre ham i skønne, luksuriøse omgivelser i en uge. Som I ved, så har jeg et ret nært forhold til Spanien - fordi jeg har boet der, studeret spansk og minimum rejser dertil et par gange om året. Jeg har flere gange været i Marbella, men aldrig boet der, så derfor glæder jeg mig ekstra meget.

Efter Marbella har jeg et par weekend-presseture på programmet og i slut september har Steffan og jeg aftalt en ferie, som vi endnu ikke ved, hvor går hen. Rejsen i august er en af de få, som ikke er spontan, men jeg er sikker på, at der kommer flere af dem i efteråret, hvis I kender mig ret.

Hvor skal I på ferie henne?

Læs også:

Roadtrip på Mallorca

Rejseguide til Madeira

9 gode pakkeråd

3 undervurderede europæiske perler du skal besøge

Synes godt om

Kommentarer

Off shoulder top & mom-jeans

Top: Vila HERE, shoes & belt: Gucci HERE & HERE, jeans: similar HERE, sunnies Céline, bag: Valentino

Jeg håber I har en dejlig søndag på trods af vejret. Jeg har virkelig haft en travl uge med en masse arbejde, veninde-hygge og spændende events, hvor jeg den ene dag var iført dette sommerlige outfit bestående af min nye off-shoulder top, mine yndlings mom-jeans og mine nye slippers fra Gucci. Jeg ELSKER off-shoulder toppe - især denne fra Vila, som er perfekt til sommer.

Weekenden har jeg tilbragt her i Aarhus, da vi har besøg af Steffans søster og hendes søde niece og nevø på henholdsvis 11 måneder og 3 år. De er nogle af de mest fantastiske børn, og jeg håber jeg en dag selv får så nemme, søde børn med så meget positiv energi. Man er virkelig træt, efter en hel dag med de små spilopmagere. Igår gik vi i seng tidligere end vi gør i hverdagen, fordi vi var så udmattede. Jeg ved godt, at det slet ikke nærmer sig den træthed, som I mødre må opleve, men vi har efterhånden fået nogle smagsprøver på forældrelivet og jeg ved godt, at det hele ikke er en dans på roser, selvom der dog ikke er noget mere livsbekræftende, end at blive vækket af to søde børn, der står foran en med deres store, søde vågne øjne og siger godmorgen og vil lege. Respekt til alle mødre <3

Vi tager lige børnesnakken en anden gang <3

Synes godt om

Kommentarer