Copenhagen streets

[caption id="attachment_32848" align="aligncenter" width="1197"]
[/caption]

Jeans: Global Funk HERE | watch: Abbott & Mosley HERE | shirt: Zara | bag: Givenchy | mules: similar HERE

Jeg sidder i skrivende stund på vej hjem til Aarhus efter en dejlig uge i København. Jeg elsker hverdagene I København og tiden går så stærkt, men jeg elsker også at komme "hjem" til Aarhus i de fleste weekender og bruge tid med familien. I denne weekend skal vi i gang med et stort make-over projekt i lejligheden. Det bliver så spændende og jeg glæder mig til at dele det med jer. Igår var jeg iført ovenstående outfit, da jeg havde en middagsdate med søde Simone på Maio på Illums rooftop. Det skal I nok høre meget mere om, men nu vil jeg hygge med Steffan og se set par afsnit af Orange is The New Black. Har i også en kæreste-serie, som I absolut kun må se sammen? I am on my way home to Aarhus after a great week in Copenhagen. I love my everyday life and job in Copenhagen and time flies, but I also love to come home to Aarhus and spend most weekends there. This weekend we are going to start a make-over project in the apartment. I'm looking forward to sharing it with you. Yesterday I was wearing the above outfit on my dinner date at Maio with Simone. I will tell you much more about that soon. Now I'm going to spend time with Steffan and watch a few episodes of Orange's The New Black.

Synes godt om

Kommentarer

4 pretty swimsuits

Affilliate: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE

Det er vist ingen hemmelighed at mit favorit badetøj er badedragter. Det gode ved badedragter er, at de kan anvendes som toppe og det eneste man derfor behøver, er et par shorts eller en nederdel. Som I kan se nedenfor er jeg meget glad for den blomstrede badedragt, da den er super behagelig og den mest sommerlige badedragt jeg har ejet. Derudover var jeg også virkelig glad for min sorte badedragt (nr 1), som jeg brugte flittigt på ferien, da stropperne kan tages af. Jeg er så glad for den, at jeg faktisk også overvejer at bestille denne hjem. Hvilken er jeres favorit?
It's no secret that my favorite swimwear are swimsuits. The great thing about swimsuits is that they can be used as tops and all you need is a pair of shorts or a skirt. I love the two swimsuits that I am wearing on the above photos from my vacation last week. The bloomed swimsuit is super comfortable and the most summerish and cute bathing suit I have ever owned. In addition, I am also crazy about my black swimsuit (No. 1), which I used diligently on my vacation as the straps can be removed. I'm so happy about the black that I actually also consider clickling this one home. Which is your favorite?

Synes godt om

Kommentarer

Roadtrip på Mallorca

Der er sommetider gået en del charterhygge i den, når Steffan og jeg har været alene på ferie. Vi er forhåbentlig ikke de eneste. At køre den helt afslappede stil, hvor det man mest får set er hotellet, er sikkert også afslappende 'sundt', men efter alle mine spændende presseture det seneste år, er jeg blevet mindet om, hvor meget man kan overse og bør se, når man rejser. Denne gang blev rutinen ændret, da vi inden rejsen havde besluttet os for, at leje en bil og tage på roadtrip på Mallorca for at se, samt opleve nogle af Mallorcas perler, som længe har stået på min bucketliste.
Inden vi tog afsted blev jeg kontaktet af ‘Budget‘, som tilbød os, at låne en af deres biler og lave min egen budget/bucketliste til et sted i Danmark. Jeg må erkende, at jeg ikke er stor fan af at holde ferie i Danmark, med mindre det er godt vejr. Jeg foreslog derfor Budget, at låne en af deres biler på Mallorca, da det passede perfekt til timingen, vores planer og bucketlisten. Som jeg har nævnt tidligere, og som I nok har bemærket på min Instagram, er der så meget, man kan se og opleve gratis på Mallorca med en bil. Min branding professor sagde engang til mig, at man jo sagtens kan være den forbruger, som køber Armani suits, men handler i Netto - og hun har jo ret. Vi er begge glade for mikse luksus med budget, – som fx kommer til udtryk ved, at vi ikke gider at bruge alverdens penge på at leje en bil eller flybilletter (vores flybilletter kostede 450 kr. pr. mand). Min Mallorca bucketliste:

Naturparken Mondragó, Port d'Sóller, Port d'Andratx, Cala d'Or

Vi begyndte vores roadtrip lørdag morgen med at tage en taxa fra Santa Ponsa og ind til Budgets kontor ved marinaen i Palma - efter 5 minutter havde vi fået nøglerne til vores bil og var klar til at begynde vores roadtrip.

Port d'Andratx

Noget af det, der har stået øverst på min Mallorca bucket liste er havnebyen Port d'Andraxt, som ligger ca 30 km vest for Palma. Port d'Andratx er kendt for sin smukke marina og farverige bygninger, og på trods af en stigende turisme har Port d’Andratx bevaret en autentisk, mallorcinsk originalitet. Det var derfor det første stop vi gjorde på vores roadtrip.

En dejlig sorbetis på havnen i Port d'Andratx.

De sødeste bygninger og cafeer i Port Andratx' stræder og gader.

Port d'Soller

Efter Port d'Andratx kørte vi op til havnebyen Port d'Sóller, som ligger nedenfor det bjergrige område, som bjergkæden Serra de Tramuntana danner, og har sandstrand, som et af de få steder på denne side af øen. Bare turen derop langs bjergene er en seværdighed i sig selv. På min bucketliste var desuden at køre denne tur langs bjergene.

..og at gå en tur ved den romantiske, bilfrie strandpromenade.

..samt at bade i det tyrkisblå hav lige ud til bådene. Det er fantastisk!

Bagefter spiste vi frokost på en af de hyggelige cafeer ved promenaden og bestilte en let tapas og lokale Sóller rejer. Restauranten hedder Es Passeig og ligger nr. 3 over restauranter i Port d'Soller på tripadvisor.

Den sidste ting jeg også havde glædet mig til i Port d'Soller at se var jernbanetoget, som kører fra Palma til Port d'Soller og som desuden er kendetegnet Soller og Port d'Soller.

Sidste stop på dagen gjorde vi i Can Picafort, hvor vi overnattede de sidste to dage. Her nød vi en tur på stranden lige inden solnedgangen.

Nationalparken Mondragó

Efter at have overnattet i Can Picafort startede vi 2. dagens roadtrip med at køre ned til Cala d'Or - i håb at finde naturparken Mondragó, som er kendt for sine gudemukke strande.

Og vi fandt den - faktisk rimelig let. Noget af det jeg mest havde glædet mig til var nationalparken Parc Natural Mondragó, som ligger på ved det sydlige Mallorca nær byen Santanyí og Cala d'Or. Jeg er meget betaget af naturparker, men denne her er noget helt særligt, paradisagtigt, som jeg troede man skulle mere end 2,5 time væk i fly for at opleve - endda gratis.

Der er flere bugter inde i parken og man vælger selv, hvor man vil slå sig ned. Man kan fx vandre på klipperne til højre og derefter komme ud til en helt anden bugt. Så billedet ovenfor dette, er ikke taget i samme bugt.

Det er sjældent, at jeg hungrer efter at svømme i havet, men det gjorde jeg her i Mondragó. Jeg badede nok hele 4 gange, fordi vandet var så lækkert.

Udsigten fra klipperne naturparken er så smuk, at jeg blev helt helt rørt til tårer.

Det er en kæmpe oplevelse og jeg vil anbefale alle at tage dertil. Parken er stor og man kan vandre/hike rundt til de forskellige bugter som man ønsker og orker. Man kan også køre og kun gå et stykke og det er som sagt helt gratis.

Cala d'Or

Det sidste stop på roadtrippet gjorde vi i Cala d'Or, hvor vi spiste en meget sen frokost, som bestod af tapas og lokale sardiner med citron. Hvis man kan lide fisk, så skal man helt klart prøve det i Spanien.

Jeg kan varmt anbefale alle, at leje en bil, hvis I skal på ferie til Mallorca eller andre steder med så fine seværdigheder. Jeg har været så heldig, at få fingrene i en rabatkode til Budget; L840200 - som giver alle mine læsere 30 % rabat på leje af bil frem til d. 31/8. Rabatkoden gælder til størstedelen af bilerne og lokationerne i blandt andet; England, Frankrig, Spanien , Italien, Portugal, Tyskland, Østrig, Schweiz, Sverige, Danmark, Norge, Belgien, Luxemborg, og Holland. I kan se mere om bilerne og lokationerne på Budgets hjemmeside HER.

Rigtig god tur!

Indlægget er lavet i samarbejde med Budget, men turen er selv planlagt.

Synes godt om

Kommentarer