#4 things that make me happy

Der er flere og flere ting jeg glæder mig over, og ser frem til og derfor er det blevet tid til fjerde udgave af ting jeg glæder mig over. Så here we go again.. Jeg glæder mig over:

..at jeg på mandag skal til Justin Bieber koncert i Aarhus med min lillesøster <3

..at Steffan og jeg spontant købte billetter til Mallorca i forgårs og rejser om halvanden uge. Det er næsten 8 måneder siden at vi sidst rejste alene sammen, og der var det også til Mallorca. Vi kan jo slet ikke få nok af Spanien og mangler at se meget mere af Mallorca.

..apropos Mallorca.. så har vi ikke fundet et hotel endnu, da vi stadig er ved at finde ud af, hvor vi vil bo.. råd og forslag modtages med kyshånd.

..at dette smukke møbel snart står i vores stue og pynter..

..Samsonite eventet jeg var til igår på det nyåbnede Boutique Hotel Danmark.. jeg elsker Samsonites kufferter endnu mere end jeg gjorde i forvejen!

..disse pæne bukser, som jeg lige har bestilt hjem.. velkommen til 4. plisserede buks!

..at jeg i august rejser en uge til Marbella med hele min store familie for at fejre min fars runde fødselsdag..

..disse gudesmukke sandaler, som jeg skal have på til alle sommerfester..

..at jeg bor i en by, hvor der er så mange spanske turister, så jeg tilfældigt bliver stoppet på gaden af spanierne og spurgt om vej og kan svare på spansk.. endelig får man øvet sit spanske i Danmark..

..at yndlingsbogen 'Girl Boss' endelig er udkommet som serie! Jeg har dog ikke nået at se et helt afsnit endnu, men det har jeg så til gode..

❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃

There are more and more things that I'm happy about and looking forward to, which is why i'ts time for the fourth edition of things that make me happy/that I'm looking forward to. So here we go again .. I'm looking forward to..

..the Justin Bieber's concert in my hometown Aarhus on Monday!

..Mallorca! Steffan and I spontaneously bought tickets to Mallorca last night and that we are leaving in 1,5 weak. It's almost 8 months since we traveled alone. Last time was also to Mallorca. We can't get enough of Spain and need to see much more of Mallorca.

..about the upcoming trip to Mallorca .. we haven't found a hotel yet as we are still finding out where we want to stay .. advice and suggestions are received with kisses.

..this beautiful piece of furniture that soon will brigthen up our living room.

..these nice pants that I just ordered.. welcome to the 4th pleated pants!

.. that I in August are traveling to Marbella with my whole family to celebrate my father's birthday.

I am happy about...

..these good-looking sandals, which i'm going to wear at all the summer parties ..

..that I live in a city where there are so many Spanish tourists, so I finally get to practice my Spanish here in Denmark ..

..Yesterdays Samsonite event at the newly opened Boutique Hotel 'Hotel Denmark' .. I love Samsonite suitcases even more than I did before!

.. my favorite book 'Girl Boss' finally has been released as a sitcom! However, I have not seen it yet, but i'm sure it's great.

 

Synes godt om

Kommentarer

Skanör

Affiliate: top: H&M | skirt: Vila HERE | sunnies: Céline HERE

Hvor er det fantastisk, at man kun behøver at køre 45 minutter væk fra København og ende i så idyliske omgivelser i Sverige. Kun 20 minutters kørsel fra Malmø ligger Skanör, som er den skønneste strandby, som oser af sommerlig, skandinavisk feriestemning, når det er bedst. Hvis I følger mig på Instagram kan I næsten ikke have undgået at se, at jeg tilbragte helligdagen i skønne Sverige. Jeg er så heldig at min københavnske roomie Malin kommer fra Skåne og har en mor, der bor i det skønneste hus ned til stranden i Skanör. Malin har flere gange inviteret mig med til Sverige og endelig havde jeg et par fridage til at tage med hende ned til skønne Skanör. Vi brugte blandt andet dagen på en lang løbetur, en tur til stranden og spiste frokost på Badhytten og senere is på Café Aldo, som I begge skal prøve, hvis I kommer til Skanör.
Skanör er kendt for deres farverige badehytter på stranden. Det er ikke hytter man kan bo eller overnatte i, men beregnet til opbevaring af strand- og golfudstyr. Så nej, min Malins mor bor ikke i en af dem, hvis nogen skulle være i tvivl - det var min søster nemlig :D Der er virkelig noget særligt ved Sverige. Folk er så søde og stemningen er altid så afslappet og hyggelig. Efter denne skønne tur forstår jeg ikke, hvorfor folk primært tager i sommerhus i Danmark - sommerhusområderne i Skåne er stærkt undervurderede. Det er i hvertfald ikke sidste gang at jeg har sat mine fødder i sandet i Skanör.
Hvis I skal til Skanör bør I virkelig tage ned og se solnedgangen - Wauw, hvor er den smuk og hvis i lægger mærke til det, så kan man faktisk skimme Øresundsbroen til højre.

Synes godt om

Kommentarer

Elle Style Awards

Hvis I følger mig på instagram, er det nok ikke gået ubemærket hen, at jeg i sidste uge var jeg inviteret til Elle Style Awards i DR's koncertsal. Jeg fulgtes med min veninde Simone Moelle, Mette og hendes søde veninder. Inden vi tog ind til showet, spiste vi middag og drak rose på Alba på Islands Brygge. Jeg var iført mine nye mules fra Sofie Schnoor og min nye fine jumpsuit fra mbyM's aw17 kollektion. Jeg havde glædet mig helt vildt til at bære den, da jeg er vild med formen, stoffet, farverne og blomsterne. Da den er fra mbyM's aw17 kollektion kan den først købes i Message og på mbyM's webshop efter sommer.

Affiliate: mules: Sofie Schnoor (similar HERE), jumpsuit: mbyM aAW17, bag: chanel

Synes godt om

Kommentarer