Tapas med Design Letters

PASTEL SHADES

pink-jpink-beaniechanel-and-trenddaypink

Affiliate: beanie: HERE, faux fur: Trendday HERE, jeans: Vila HERE, bag: Chanel

Jeg er nu hjemvendt til København efter en skøn påskeferie i Aarhus. Jeg har nu boet (pendlet) i lidt over en måned og jeg har endnu ikke formået at opholde mig i København i en hel uge i træk. Kun en hel arbejdsuge. Så nu har jeg besluttet mig for at blive herovre de næste to uger for at prøve at skabe en rigtig følelse af hverdag. Jeg føler nemlig lige nu at jeg bor i både Aarhus og København (hvilket jeg jo egentlig også gør). En super underlig følelse. Når jeg er i Aarhus savner jeg mit hjem og tilværelse i København, og når jeg er i København savner jeg min kæreste, familie, veninder og vores hjem i Aarhus. Og jeg føler aldrig jeg kan få nok af hverken den ene eller anden by. Noget jeg sætter pris på, når jeg er i Aarhus er mit nabolag på Frederiksbjerg og sidegaderne og cafeerne ved Jægergårdsgade. Ovenstående billeder er også derfra, da jeg i weekenden mødtes til frokost med Camilla Julie og var iført min nye faux fur. Jeg elsker alle de pastelfarvede huse og synes ovenstående outfit matchede ret godt til omgivelserne. 

Kan I have en dejlig aften <3

   

1 kommentar

  • Aller sødeste Julie, lad os drikke kaffe på Østerbro snart. Vi har en gade præcis lige så yndig, som den på billederne :) Så kan det forhåbentligt give dig en lidt mere hjemlig følelse i KBH også. KH Lise

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tapas med Design Letters