HELLO GUCCI

MY NEW GUCCI….

guccibag

Glædelig påske sweeties. Jeg håber I nyder dagene. Jeg er nu i Aarhus, hvor jeg skal tilbringe resten af påsken sammen med familien, mine veninder og Steffan i vores lejlighed. Med hjem havde jeg min pose, med det jeg købte i Gucci forleden dag i København. Jeg har jo slet ikke fået vist jer hvad jeg købte i Gucci. Det var som nævnt ikke et helt spontant køb. Jeg har det nemlig med at forelske mig i ting, som bliver udsolgt inden jeg når at se mig om. Jeg har nemlig gået og luret på denne skønhed lige siden jeg flyttede til København. Så derfor slog jeg til, da den igen stod og skreg på mig i butikken

gucci-babyblueblue-gucci-baglight-blue-gucci-bag

Jeg ELSKER blå, som i nok har bemærket og denne blå er bare den helt perfekte blå til en taske og skøn her til forår og sommer, hvor jeg personligt elsker farver. Derudover er jeg også bare helt vild med denne taskekollektion med marmont logoet fra Gucci. Og derfor er jeg virkelig glad for at være ejeren af denne smukke taske. Et kæmpe plus er desuden, at mit kamera og lille linse kan være i den! Hvor lækkert er det lige? Jeg er glad for, at jeg har en masse dage i Aarhus til lidt forårsoprydning i garderoben. Jeg har nemlig en regel – når jeg investerer i noget nyt til garderoben, så skal der noget andet ud. Min taske er udsolgt online, men jeg har fundet den lille her, hvis nogle af jer vil se lidt mere af kollektionen. 

Hvad synes I?

Rigtig god påske! Jeg glæder mig til at vise jer billeder med den på imorgen.

   

4 kommentarer

 • Den er simpelthen så fin!

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Julie, super flot taske! Jeg har selv forelsket mig i samme model, bare den hvide. Jeg har kun set den på nettet, og derfor er jeg meget interesseret i hvordan kæden er. Er den justerbar, så man kan gøre den (en del) kortere? :-) knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie von Lyck

   Hej Anna,
   Tusind tak. Den hvide er også virkelig smuk :)
   Du kan ikke justere kæden, men remmen for oven kan justeres en del :)

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO GUCCI