PALMS AND PINK

HELLO GUCCI

gucci-julie-von-lyck

Som I kan se på ovenstående billede, nåede jeg det lige! Efter en skøn arbejdsdag her i København tog jeg ind til byen og mødtes med søde Sandra Willer, som synes det var en lige så god idé, som mig, at tage i Gucci og “kigge” lidt inden de lukkede. Jeg havde egentlig besluttet mig for at købe et bælte, som jeg længe har ønsket at købe, men det var desværre udsolgt. Da personalet i Gucci er super søde og jeg er så glad for selve brandet og et par andre skønne ting, som jeg ejer derfra, endte det derfor med noget lidt andet. MEN, det var ikke et fuldstændig uvelovervejet eller spontant køb, da jeg har været forelsket i det jeg købte i et godt stykke tid. Jeg er dog først lige kommet hjem efter en lækker aften på Cantina med søde Simone og Sandra, så hvad jeg har købt må I se en af de kommende dage! Jeg er i hvertfald helt vild glad :D 

Sweet dreams!

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

PALMS AND PINK