MY NEW GUCCI....

THE PERFECT EASTER OUTFIT

message-paaske

Processed with VSCO with hb2 preset

Top & trousers: mbyM HERE & HERE, jacket: Modstrøm (similar HERE), bag: Gucci HERE, loafers: Pavement

Igår tilbragte jeg dagen med familien til påskefrokost. Jeg elsker påske og alt hyggen der følger med, men også fordi man ved, at vi går en tid med bedre og lunere vejr i møde. I anledning af igår var jeg iført min nye fine Gucci taske og nye sæt fra mbyM’s pæne kollektion – mbyM Nord. Et rigtigt forårs outfit – og perfekt til påske. Jeg elsker detaljerne med lidt svej i bukserne og den blå stribe på siden. Det er så behageligt og helt klart ikke den sidste gang, at I ser mig det. 

Idag står den på forårsoprydning i klædeskabet og vores hjem, efterfulgt af en løbetur, da jeg prøver at holde formen ved lige fra Club Lasanta, og i aften får vi mine forældre til middag. Så jeg må hellere komme videre i programmet.

Processed with VSCO with a5 preset

Kan I have en dejlig dag <3

Yesterday I spent the day with the whole family celebrating easter. I love easter – especially because you then know that we are closer to summer and warmer days. For yesterdays occasion I was wearing my new blue Gucci bag matching my new set from mbyM. A very easter’ish’ outfit and perfect for spring!

   

2 kommentarer

 • Anna

  Hej Julie, super flot taske! Jeg har selv forelsket mig i samme model, bare den hvide. Jeg har kun set den på nettet, og derfor er jeg meget interesseret i hvordan kæden er. Er den justerbar, så man kan gøre den (en del) kortere? :-) knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie von Lyck

   Hej Anna,
   Tusind tak. Den hvide er også virkelig smuk :)
   Du kan ikke justere kæden, men remmen for oven kan justeres en del :)

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MY NEW GUCCI....