SPRING SUIT

SPAIN MY LOVE

spainSom dagene bare flyver afsted, normalt ville det ærgre mig, men idag er jeg godt tilfreds, for efter en ny og spændende uge på mit nye arbejde i København sidder jeg nu hjemme i mit andet hjem i Aarhus og er ved at pakke færdig, og glæder mig som et lille barn til om mindre end et døgn, hvor jeg befinder mig i mit andet (eller næsten tredje) dejlige hjem – Lasanta Sport i Spanien. Her skal jeg tilbringe den næste uge og jeg glæder mig til at komme ned at nyde varmen, solen, være sammen med min familie, Steffan, dyrke sport, spise god, spansk mad og tale spansk. Jeg har slet ikke tal på, hvor mange gange jeg har været på Lasanta. Jeg besøgte første gang Lanzarote da jeg var mindre en tre måneder gammel og min familie og jeg har været forelsket i øen og stedet lige siden. Lasanta og Spanien er desuden en af grundene til, at jeg tog en bachelor i Spansk. Jeg elsker simpelthen Spanien og den spanske kultur – den er så afslappet, varm og rolig, hvilket somme tider kan være lidt i kontrast til Danmark. Når jeg først er på spansk landjord, er jeg den gladeste og roligste udgave af mig selv. Især Lasanta, som jeg kender ind og ud og kan derfor altid stille tingene uden at skulle lære et nyt sted at kende, men bare pakke ud og koble 100 % af med dem jeg holder af. 

Har I også visse steder i, hvor i mentalt kan slappe af og føler jer hjemme – udover jeres hjem?

Vi ses i Spanien <3

   

5 kommentarer

 • Michelle

  Har det på samme måde som dig, Club La Santa Sport er også mit 3 hjem, og jeg kommet der siden jeg blev født, og kommer der stadig hvert år, elsker La Santa Sport og i det hele taget bare det spanske, og der føler jeg mig også altid hjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie von Lyck

   Åh, hvor er det dejligt at høre at andre har det på samme måde <3 Hvornår plejer du at komme der? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Grandjean

  Har først set det nu, men plejer i slut maj-start juni, men sidste år var der i slut august-start september, og i år er jeg der nu❤️😁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SPRING SUIT