ET NYT KAPITEL: JEG FLYTTER

I WOULD LOVE TO WEAR:

collage

Affilliate: jeans: MbyM HERE | sneakers: Ganni HERE | cardholder: Gucci HERE | knit: Vila HERE

Godaften sweeties. Håber I har haft en dejlig dag. Jeg er ved at pakke og gøre klar til København, og selv om, jeg har alt for meget tøj, kan jeg alligevel ikke lade være med, at surfe rundt på nettet efter mere. Jeg faldt derfor over dette sæt, som jeg ville elske at iføre mig. De pæne jeans ejer jeg allerede, men hvor cool kunne det ikke være til disse seje sneakers og den pæne lyserøde sweater med flæser?

Jeg ønsker jer alle en dejlig aften!

Vi blogges meget snart igen,  hvor jeg også fortæller noget mere om mit nye job og fremtidsplaner.

 

 

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ET NYT KAPITEL: JEG FLYTTER