IVY REVEL BOMBER

A perfect outfit for spring

vila-outfit-julievila-skjortejulie-von-lyck-vilavila-vila

Shirt: HERE, jeans: HERE, coat: HERE, sunnies: Céline HERE, boots: Pavement HERE, bag: Givenchy HERE

Idag var der endelig lidt forår i luften og jeg smuttede derfor på en lille date med min veninde Natalie iført et fuldt outfit fra Vila -pånær mine solbriller fra Céline, støvler og Givenchy taske. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg er blevet ambassadør for Vila, og det er jeg meget glad for og ikke mindst stolt af, da jeg altid har været glad for Vila. Især fordi det er et dansk brand, som alle kender og hvor kvaliteten og prisen er noget alle kan være med på. Samtidig kan jeg også huske, hvordan jeg som teenager shoppede mig fattig i tøjet – for der er virkelig altid noget man kan bruge. Skjorten fra Vila, som jeg var iført idag, har jeg heller ikke vist jer før – jeg er helt vild med detaljerne med flæserne og kan generelt ikke få nok af flæser :D Udover vejret, har dagen idag været helt fantastisk. Der er ved at ske nogle ret store ændringer i mit liv, som jeg glæder mig til at dele med jer meget snart.

Kan I have en dejlig aften!

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

IVY REVEL BOMBER