Ziplines Las Vegas - Bootleg Canyon

Dressed in red in Vegas

red-dress-vegasimage4-32138

Affiliate: dress: HERE | shoes: Gucci | bag: Chanel | sunnies: Céline HERE

Vi har virkelig været heldige med vejret i Vegas. Faktisk så heldige, at man kunne glæde sig over at have bare arme og ben i februar måned. Man må jo nyde vejret så længe man kan, især når man hører om. hvordan at det sner og fryser derhjemme. Jeg var derfor hoppet i min nye, røde kjole da vi skulle ud at sejle i gondoler ved The Venetian. Kjolen havde jeg egentlig tiltænkt at iføre mig om aftenen, men da der var så godt vejr og den samtidig er så behagelig, hoppede jeg i den om dagen. Og hvilket sted kan man bedst iføre sig en festkjole om dagen? I Vegas selvfølgelig! Endnu en grund til at tage afsted :D

We have been so lucky with the weather in Vegas. Actually so lucky that it was possible to walk around with bare legs and arms in the middle of February and therefore I was wearing my new red dress. I intended to wear  it during the evening, but since the weather was so great and the dress were so compy, I wore it during the day time when we were going to The Venetian to sail in the Gondolas. 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ziplines Las Vegas - Bootleg Canyon