Denim on denim

GIVE-AWAY – VIND 2 SEJE, TRÅDLØSE HØJTTALERE FRA CREATIVE

Creative Muvo 2 højttaler

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker at rejse. Lige så meget, som jeg elsker at rejse, elsker jeg også musik. Jeg ved ikke med jer, men i disse grå dage, hvor man tilbringer meget tid indenfor, hører jeg ekstra meget musik. Det samme gør jeg på ferier og derfor er jeg også super glad for vores nye MUVO 2 højttaler fra Creative, som spiller super godt og samtidig er så lille, fin og praktisk, at man kan have den med i kufferten. Vi er herhjemme blevet vilde med Creative, da de er blevet gode til det med at producere pæne, små højttalere, som kan spille mindst lige så godt som andre store. I får nu også muligheden for at eje den seje MUVO 2 højttaler samt lillesøsteren MUVO 2c. Det særlige ved dem er, at man kan tage dem med på stranden, poolen eller badeværelset, – da de er vand- (og støv)afvisende. Creative MUVO 2 og MUVO 2c vejer henholdsvis kun 340 og 160 gram, og de er derfor begge nemme at have med på ture, ferie – eller bare rundt i hjemmet – især fordi de er trådløse med bluetooth og kan kobles til og styres fra både tablet, mobil, MAC og PC og kan spille op til 6 og 10 timer uden at oplades. Når man kobler to højttalere sammen, får man desuden et komplet højttalersystem (dvs. med højre og venstre højttaler) og dermed en virkelig bred lyd. Sejt, ikke? Desuden findes begge højttalere også i blå, rød, grå og metallisk sort.

Creative Muvo 2 højttalerCreative Muvo 2 højtalerCreative Muvo 2 bluetoothcreative-muvo
Der er noget med kvinder, mænd og højttalere. Hvis I selv kunne have indflydelse på en højtaler derhjemme, så vil jeg varmt anbefale den nye, seje MUVO 2 højttaler fra Creative. Jeg havde MUVO 2 med til Las Vegas og skal også have den med, når jeg tager med Steffan og familien til Club Lasanta om en måned – grundet både størrelsen og at den næsten kan modstå alt!

Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen om de to højttalere er at;

  • følge mig på Instagram og fortælle nedenfor i kommentarfeltet, hvad jeres yndlingssang er og indsætte et link til højttaleren i den farve i ønsker dem i. I finder højtaleren HER.

..og hvis I ikke kan vente med at se, om I vinder højtalerne, har jeg fået fingrene i rabatkoden; JULIE20, som giver jer 20% højttalerne på Creatives webshop måneden ud HER.

Vinderen findes onsdag d. 1. marts.

Indlægget er lavet i samarbejde med Creative.

   

43 kommentarer

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Denim on denim