A perfect outfit for spring

Shirt: HERE, jeans: HERE, coat: HERE, sunnies: Céline HERE, boots: Pavement HERE, bag: Givenchy HERE

Idag var der endelig lidt forår i luften og jeg smuttede derfor på en lille date med min veninde Natalie iført et fuldt outfit fra Vila -pånær mine solbriller fra Céline, støvler og Givenchy taske. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg er blevet ambassadør for Vila, og det er jeg meget glad for og ikke mindst stolt af, da jeg altid har været glad for Vila. Især fordi det er et dansk brand, som alle kender og hvor kvaliteten og prisen er noget alle kan være med på. Samtidig kan jeg også huske, hvordan jeg som teenager shoppede mig fattig i tøjet - for der er virkelig altid noget man kan bruge. Skjorten fra Vila, som jeg var iført idag, har jeg heller ikke vist jer før - jeg er helt vild med detaljerne med flæserne og kan generelt ikke få nok af flæser :D Udover vejret, har dagen idag været helt fantastisk. Der er ved at ske nogle ret store ændringer i mit liv, som jeg glæder mig til at dele med jer meget snart.

Kan I have en dejlig aften!

Synes godt om

Kommentarer

IVY REVEL BOMBER

Trousers: HERE, loafers: HERE, jacket: Ivy Revel, bag: Chanel, earrings: Jane Kønig, turtleneck: similar HERE

Glædelig søndag! Håber I har haft en dejlig weekend. Jeg har brugt weekenden på at passe mine forældres hus og deres to dejlige hunde og været sammen med Steffan, min søster og hendes kæreste. Idag har jeg sovet alt for længe, da jeg fik en del vin igår til Melodi Gran Prix. Det sker yderst sjældent, så jeg har ikke dårlig samvittighed. Outfittet er faktisk fra sidste søndag, hvor vejret var helt fantastisk og helt ovre i det forårsagtige vejr og jeg var derfor hoppet i min nye bourdoux-farvede bomber jakke fra Ivy Revel. Ivy Revel er et brand, som en af mine yndlingsbloggere; svenske Kenza står bag, og jeg blev derfor super glad, da jeg modtog jakken med posten - især fordi jeg elsker bourdoux-farvet overtøj. Jakken er desværre allerede udsolgt, men I kan tjekke Ivy Revels lækre tøj ud HER.

Nu er jeg i hvertfald frisk til at se første del af Oscar uddelingen iaften. Skal nogen af jer se Oscars?

 

 

Synes godt om

Kommentarer

PERMANENT MAKE-UP AF NINA LAMMERS

Det er ved at være et stykke tid siden, at jeg har fortalt om én af de bedste ting jeg har gjort for mig selv og mit udseende, nemlig at få lavet mine bryn med permanent make-up af Nina Lammers. For mange kan det umiddelbart lyde lidt drastisk, at få sine bryn tatoveret, men jeg har erfaret, at når mine venner og bekendte kender lidt til det eller ser det på mig, så kan de godt se, at det ikke lyder særlig drastisk, men egentlig en god idé - også selvom det handler om 'tatovering' i ansigtet. Ved årsskiftet fik jeg nemlig brynene frisket op af Nina Lammers, som er Danmarks bedste lingerist og indehaver af Wake up Beautiful. Nina Lammers har lavet mine bryn med permanent makeup ved hjælp af Long-Time-Liner og 3D metoden siden 2013, og fylder dem op hver 8.-10. måned.

Fremhæver ansigtets naturlige træk

Mange piger er frusterede over deres bryn og vælger et billigt sted, som ikke ligefrem burde være kvalificerede til at røre folks ansigt. Piger, det handler om, at det skal se naturligt ud og ikke ligne en tatovering. Derfor vil jeg varmt anbefale jer Nina Lammers, som har lavet permanent make up de seneste 11 år. Her er der ingen, der går ud af døren og ligner Donnatella Versace, da Ninas vision er at, fremhæve det naturlige og justere det, der fra naturens side driller lidt og tilfører udseendet et ekstra lille pift. Mange tegner deres bryn op, fordi der mangler lidt “fyld” og markering. Med denne metode, kan man vågne op hver morgen med pæne bryn og spare tid på at tegne dem op. Det er især dejligt for mig, når jeg er på ferie eller har travlt. Kun professionelle kosmetologer og linergister, som har Long-Time-Liner’s diplom, er autoriserede til at udføre behandlingen. Long-Time-Liner er en metode, hvor tatoveringen udføres med en microtynd nål, der indeholder allergitestet (og EU godkendt) farve. Farverne er baseret på rene mineraler, der er opløst i alkohol og vand og derfor er særdeles velegnede til sart hud. Long-Time-Liner farven vil blegne gradvist og holder i 3-5 år afhængig af hudtype, alder og farvevalg. Farverne kan blandes, så de passer perfekt til din naturlige hudfarve. Nina startede i Visage klinikkerne, og har stadig base i nogle af klinikkerne og kører rundt til forskellige klinikker i ti byer rundt omkring i landet. Selv mine bryn har fået en opdatering til 4.0 siden vi startede, fordi Nina hele tiden lærer noget nyt.

Jeg er så glad for mine bryn og vil anbefale alle, der er trætte af sine bryn, at få lavet det samme. Det sparer mig for både tid, energi og frustration. Der har aldrig nogensinde været et øjeblik, hvor jeg har fortrudt det, men tværtimod kun kigget på gamle billeder og tænkt, hvorfor jeg ikke har fået det lavet noget før og undrer mig over, hvordan jeg kunne rende rundt med så kiksede bryn. Haha, der har vi vist næsten alle været piger? Jeg kender ingen som er så engageret og dygtig til sit job og hele tiden lærer nye ting inden for sit eget fag og niche.

I kan læse mere om Nina på hendes hjemmeside Wake Up Beautiful HER

 

Synes godt om

Kommentarer