MY TOP 4 DESIGNER INVESTMENTS FROM 2016

Inden vi tager hul på anden måned af 2017, tænkte jeg, at jeg ville vise jer min top fire favorit designer køb fra 2016. Alle disse er ting, som jeg har været meget glad for og brugt meget - lige som det skal være. Jeg erkender, at jeg ikke er vokset op under de ringeste vilkår. Når det så er sagt, så er jeg også jyde og opdraget med, at man må knokle for tingene. Jeg kan stadig huske, hvordan jeg startede med at arbejde, så snart jeg kunne komme til det, og hvordan jeg som teenager elskede at arbejde og knokle for tingene, så jeg kunne købe noget for de penge, jeg selv havde tjent. Derfor synes jeg også, at det er helt ok at bruge sine penge på dyre accessories og tasker, hvis man får glæde af det. Jeg ser det som en investering, og lidt ligesom Carrie Bradshaws motto: 'I like my money where I can see it – hanging in my closet.' Jeg synes i hvertfald, at det er bedre, at bruge sine penge på noget, man rent faktisk får fysisk glæde af, og kan kigge på, fremfor, at de står og støver inde i banken, eller at man investerer dem på aktier, obligationer eller lignende. Det gode ved Danmark er jo, at vi altid kan sælge det igen, hvis vi bliver trætte af det og endnu federe - mange designer ting bliver sat op årligt, så nogle gange taber man intet på det, man har købt, så længe man har passet godt på det.

Light blue Valentino bag

Den første fine taske jeg købte i 2016 var min lyseblå Valentino taske. Da jeg stort set kun ejer sorte tasker, havde længe drømt om en lyseblå taske til samlingen. I kan se den fra indlægget HER og HER.

Gucci Blossom Espadrillos

Da jeg første gang så Guccis Blossomkollektion var jeg solgt og stensikker på at jeg skulle eje noget fra kollektionen. Da jeg i længden måske ville blive træt af en blomstret taske, besluttede jeg mig for at købe de smukke espadrillos, som var udsolgt over alt online - men da jeg i august var i Belgien, fandt jeg dem tilfældigvis i Guccibutikken i Antwerpen. Det er nok nogle af mine yndlingssko og hvis det ikke var pga. skodvejret herhjemme, så havde jeg gået i dem året rundt og glæder mig derfor til at tage dem med til USA i næste uge. I kan læse mit indlæg om dem HER.

Céline Audrey

Inden jeg købte Céline Audrey, ejede jeg et par andre Céline solbriller, men nogle briller går bare ikke til én - jeg følte jeg lignede en der havde 3d briller på og derfor købte jeg disse fine Audrey solbriller, som er de pæneste solbriller jeg nogensinde har ejet. Jeg har faktisk aldrig lavet et indlæg om dem, men I kan se dem HER.

Chanel 2.0 Chevron flapbag

Hvis det gik godt med min kandidatopgave, havde jeg besluttet mig for at forkæle mig selv med min første Chanel taske. Det gik lige så perfekt, som jeg havde knoklet for og I September blev jeg den heldige ejer at min første Chanel Flapbag, som jeg købte i London. I kan læse indlægget HER.

Enlish

Before we jump into the second month of this new year I wanted to share my favorite purchases from 2016. All these things indicated above are things I’ve been very happy about, exactly like it should be when you invest your money in high end products. If it wasn't because of the crappy weather I would have worn my Gucci Blossom Espadrillos all year around. My favorite accessory is still my Chanel!

(Contains affiliate links)

Synes godt om

Kommentarer

LEO

Leo jacket: old (similar HERE) | jeans: HERE | top: Pieces HERE | belt: HERE | watch: Tycho Brahe HERE | bag: Chanel

Godaften sweeties. Håber I har haft en dejlig søndag. Jeg har brugt det meste af søndagen med min veninde Natalie, hvor vi gik en god lang tur og derefter tog forbi Café Glad og fik noget lækkert, sundt mad. Da jeg kun bor to minutter fra Café Glad, er det mig virkelig en gåde, hvordan det idag kan være første gang at jeg besøgte caféen. Jeg kan virkelig anbefale Café Glad, hvis man ligesom mig, forsøger at leve sundt her i det nye år. Og det der med at prøve ting, som ligger lige foran næsen på en, så var jeg idag iført ovenstående outfit, som bestod af min nye dejlige rullekrave fra Pieces, fælles kæresteur fra Tycho Brahe Watches og min gode gamle Leopard pels, som jeg ikke har gået med meget længe, og det er jo lidt ærgerligt, med det tøj der bare ligger og samler støv i gaderoben. Det er jo med at få gået i det og ellers at skille sig af med det. Især denne gamle leopardjakke, når den nu er varm og samtidig ret tidsløs.

Nu vil jeg hygge med Steffan, da jeg ikke får ham meget at se i næste uge, da jeg nogle af dagene tager til modeuge i København og ugen efter tager på blogger/pressetur til USA.

Kan I have en dejlig aften!

 

Synes godt om

Kommentarer

Goodiebox Elements

Glædelig lørdag! Idag skal det handle lidt om skønhed, da jeg har testet nogle virkelig seje og effektive produkter. Som jer stamlæsere nok har bemærket, så elsker jeg Goodiebox. Særligt fordi man altid lærer et nyt produkt eller brand at kende, og, at der altid er noget man kan bruge. Eftersom Goodiebox er blevet sådan en stor succes, har de også lanceret et nyt koncept med deres limited edition bokse. Den box, som jeg fik fornøjelsen af at prøve, er Beauty Musthaves by Elements, som har fokus på luksus og kvalitet. Det er som sagt en limited edition, så der er ikke mange tilbage. Og det kan man godt forstå, for man får virkelig noget for pengene i denne luksus boks.

Jeg havde på forhånd ikke stiftet det store bekendtskab til boksens indhold, men jeg havde dog hørt meget godt om flere af produkterne på forhånd, hvilket gjorde mig ekstra begejstret for at prøve det hele. Efter at have haft fornøjelsen af, at prøve produkterne i 1,5 uges tid, er jeg allerede meget imponeret over Biodermas Michellar Water og Instant effects instant lash øjenvippegel, som giver en øjeblikkelig synlig effekt, og længere vipper efter to uger. Efter 1,5 uge føler jeg allerede at mine vipper stærkere og længere. Den er samtidig et godt og billigere alternativ til M2 vippeserummet. Le Strafford tørshampoen, er faktisk det eneste produkt, som jeg havde prøvet i forvejen. Rodial dragon’s blood sculping gel (som man næsten får foræret her, sammenlignet med nyprisen) og Mádara SOS mask, er de næste to produkter, som jeg ser frem til at prøve. Især masken, som skulle være ultra fugtgivende og især egnet til tør, træt og dehydreret hud. Lige noget vi har brug for her i vinterhalvåret!

Jeg kan godt afsløre for jer, at det alle er nogle virkelig skønne produkter, og at der virkelig er dømt luksus og forkælelse i denne boks. Beauty Musthaves by Elements har en værdi af 978 kr. og står til kun 299 kr - og jeg har fået fingrene i rabatkoden; 15LIMITED - som giver jer 15 % på boksen.

Denne limited edition box indeholdte alt i alt:

Bioderma sensibio H2O michellar water (100 ml)

Clean Reserve Blonde rose (1,5 ml) + Sueded oud (1,5 ml).

Dr. Lipp original nipple balm for lips (2 ml).

Grown Alchemist hydra repair day cream (65 ml).

Instant effects instant lash (7 ml).

Lee Stafford dry shampoo (50 ml).

Mádara SOS mask (12,5 ml)

Rodial dragon’s blood sculping gel (9 ml)

SG79 I STHLM No. 16 (2 ml)

Bestil den almindelige Goodiebox HER eller limited editionboksen HER

Pssst: Mangler du en god gave til manden til Valentines Day, så kan I overveje at forære ham den lækre limited - 'The Man Box' HER - også med 15 % med koden: 15MANBOX

(Affilliate)

Synes godt om

Kommentarer