3. ADVENT GIVE-AWAY | VILA

Affilliate: Bomberjakke: HER | blondebluse: HER | Sort frakke: HER | rød frakke: HER

Forsinket glædelig 3. advent. Jeg har jo som nævnt en ugentlig advents konkurrence, og denne gang, er det i samarbejde med et af mine yndlingsbrands: Vila, som laver nogle virkelig fine ting til priser, som vi alle kan være med på. Jeg har derfor samlet et udpluk af mine favoritter ovenfor, da det i denne gang kan vinde, er 600 kr til at shoppe for på Vila.dk på Vilas egen kollektion.

Det eneste I skal gøre for at deltage er, at:

♡ Gå ind på Vila.dk og finde de items, som I ville bruge de 600 kr på, hvis I vandt, og linke til dem i kommentarfeltet nedenfor.

♡ Og hvis I er rigtig søde, så følge mig på Instagram HER.

Vinderen bliver fundet næste weekend.

Jeg har også fundet vinderne af min 1. og 2. advents give-aways:

Nibu Boots: Sabine Vestergaard

Creative Nuno + Creative Nuno Micro: Camilla Sneftrup

Stort tillykke piger! I vil begge modtage en mail. Tusind tak til alle jer andre, som har deltaget. Som et plaster på såret, har jeg fået fingrene i en personlig rabatkode til både Nibu boots: (julievonlyck) og til Creative med 30 % (JULIEVON30) som begge gælder året ud.

Rigtig god aften!

Læs også: Autumn & Burgundy

 

 

Synes godt om

Kommentarer

Yvonne i
Yvonne i,
Har fundet den mest fantastiske blonde top ♥️♥️ https://www.vila.com/dk/da/vl/shop-pr.-kategori/toppe-and-t-shirts/toppe-med-lange-aermer/feminin-top-med-lange-aermer-14045434.html?cgid=vl-tops-long-sleeves&dwvar_colorPattern=14045434_Black
Julie von Lyck
Julie von Lyck,
Konkurrencen er fra sidste år 😊 Men jeg kører to andre lige nu 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229