2016 HIGHLIGHTS

2017 er lige rundt om hjørnet og jeg har derfor set tilbage på nogle af højdepunkterne fra 2016, som har været et af de mest spændende og mindeværdige år i mit liv. Både på grund af alle de spændende rejser jeg har været på og fordi jeg efter 5 år på universitetet afsluttede min uddannelse og blev færdiguddannet cand.ling.merc i virksomhedskommunikation med et super flot resultat, som jeg er meget stolt og tilfreds med. Mit store fokus på opgaven medførte dog at jeg 'forsømte' bloggen en smule, hvorfor der i første halvdel af året var perioder med stilhed på bloggen. Det var nemlig vigtigt for mig, at afslutte min uddannelse, velvidende, at jeg havde brugt alt min tid og energi på opgaven og intet andet. At håndtere det sådan gjorde også at udfaldet blev mere end godt og havde en lykkelig afslutning. Bagefter gav jeg den jo ekstra gas på bloggen, hvilket også gjorde at den begyndte at gå endnu bedre. Mit bedste råd til alle i det nye år er derfor; Når I går ind til noget, om det er et projekt, en opgave, et arbejde eller noget helt fjerde, så gå all in! Så kan udfaldet næsten altid kun blive godt.

Selvom jeg i starten af februar påbegyndte mit speciale, var der alligevel tid til min første ferie til Thailand med familien.

Det var som sagt min første tur til Thailand, hvor vi besøgte både Phuket, Øerne og Bangkok. I kan læse mere fra vores tur HER.

Da vi kom hjem fra Thailand havde vI efter mange måneders venten og udfordringer med badeværelsefirmaet ENDELIG fået nyt badeværelse. Et badeværelse, som jeg selv har 'designet' og sat mit eget præg på. I kan se mere af vores fine badeværelse HER.

Malmø - Marts 2016

Der gik derefter lidt tid med opgaven, hvor jeg så igen fik et pusterum og blev inviteret til smukke Malmø af Visit Sweden og var afsted sammen med min yndlingsblogger-piger - Sofie og Camilla Julie. I kan læse mere om vores tur til Malmø HER.

Ugen op til jeg skulle aflevere speciale blev jeg inviteret til event hos selveste Ole Henriksen i forbindelse med hans nye Power Bright serie. WOW et dilemma, eftersom jeg lige havde sagt nej til samtlige events, fordi jeg ville give den sidste del af specialet en skalle. Dette var virkelig stort, da jeg altid har været fan af Ole og hans fantastiske produkter. Jeg takkede derfor ja og tog vandflyveren fra Aarhus til København, så jeg ikke gik glip af hverken eventet eller forsømte sidste del af specialet. Begge dele gik jo helt perfekt. Han er virkelig et unikt og beundringsværdigt menneske. Læs mere om eventet med Ole Henriksen HER.

Og så skete det! Jeg blev færdiguddannet Cand.ling, Merc. med speciale i influencer marketing og sagde farvel til Uni efter 5 gode år og derfor også farvel til min speciale- og bachelor partner Nanna, som på universitetet har været min bedre halvdel og også er blevet en af mine bedste veninder <3 Jeg vil også gerne lige tilføje - jeg har aldrig set mere mørkhåret og bleg ud, end den dag jeg var færdig!

Kandidaten blev fejret med en stor fest i mine forældres hus og have for vores venner og familie og vi slog det sammen med deres eget 30 års kærlighedsjubilæum. Det var en skøn dag <3

Marbella - Puerto Banus - juli 2016

To dage efter fejrede jeg også med min første 'rigtige' ferie i flere måneder til mit yndlingsland Spanien med min yndlingsmand. Jeg elsker at rejse med ham, især fordi vi (næsten) altid vil de samme ting, begge elsker den spanske kultur og han elsker at have mig med som tolk og guide. Glæder mig til flere rejser med ham i 2017 <3

Jeg begyndte også mere at ligne 'mig' selv igen efter min kandidat :D

Club Lasanta - August 2016

Efter et par uger hjemme i Danmark rejste vi på den årlige tur til mit andet barndomshjem - Club Lasanta, som nok er den tur jeg har været mest aktiv på.

Jeg kørte bl.a. for første gang på mountain-bike off-road med hele familien og hikede i bjergene, så selv vores lokale ven synes det var hårdt.

Det er dejligt at se, hvor glad Steffan er for Club Lasanta og hvordan han altid hygger sig med min familie dernede. Tjek lige skumleren i baggrunden. Det har vi haft det lidt sjovt over. Se mere fra vores tur til Lasanta HER, HER og HER.

Flandern August 2016

Efter min ferie til Club Lasanta med familien blev jeg inviteret på min første rejse til Flandern i Belgien, hvor jeg oplevede både Bruxelles, Antwerwerpen og Ghent med søde Isabella, Sofie og nogle andre svenske bloggere. I kan læse mere om vores tur til Flandern HER.

Hamborg - August 2016

Efter Flandern var jeg et lille smut i Hamborg med mine forældre - på udkig efter en Chanel taske, imens min far var til møde - dog forgæves. Vi overnattede på min familes yndlingshotel - Vier Jahreszeiten. Læs mere om turen HER.

London - September 2016

Efter Hamborg tog jeg over at besøgte min veninde, som er flyttet til London. Det var min anden gang jeg besøgte London og første gang rigtig oplevede og så byen. I kan læse mere om min tur til London HER.

Min første Chanel taske

Jeg havde lovet mig selv min første Chanel taske efter jeg færdiggjorde mit speciale. Jeg havde ledt efter den både i Flandern og I Hamborg - forgæves. Det blev derfor i London at jeg købte min første CHANEL taske. I kan læse mere om min smukke taske HER.

Mallorca - oktober 2016

Efter London gav Steffan og jeg hinanden en fælles fødselsdagsgave - en tur til Mallorca, som var vores første rigtige kæreste tur helt alene i 2016. WAUW Palma er en fantastisk by, som jeg bare må besøge igen i 2017 og jeg tænker også at lave en guide med alle de billeder og oplevelser jeg ikke har vist eller fortalt om, når der igen er sæson til at tage derned. Se mere fra vores tur HER og HER.

Benidorm - oktober 2016

Imens jeg var begyndt at savne Spanien blev jeg pludselig inviteret til Benidorm i Spanien. Prøv bare at se skyskraberne i baggrunden, det er virkelig det smukkeste syn - mini-Miami. Jeg elskede hvert et sekund af turen og håbede at himlen blev dækket af askeskyer, så vi ikke kunne flyve hjem.

Patrick og jeg på cykeltur i Sierra Helada.

Det var virkelig en oplevelsesrig tur til Benidorm og føler mig så priviligeret og er så taknemmelig for at blive inviteret på disse ture. Både at opleve nye sider af Spanien og ikke mindst de nye bekendtskaber, det har givet mig. I kan læse mere om min tur til Benidorm bl.a.; HER, HER og HER.

Marokko - november 2016

[caption id="attachment_27480" align="aligncenter" width="3024"]
Efter Benidorm blev jeg inviteret til Agadir i Marokko sammen med 40 andre bloggere. Det var virkelig dejligt at komme ned i varmen og ikke mindst at få nogle nye gode bekendtskaber. I kan læse mere om turen HER.[/caption]

Milano - November 2016

[caption id="attachment_27587" align="aligncenter" width="2378"]
Jeg fløj direkte Marokko til MILANO, da Simone havde inviteret jeg og 6 andre danske bloggere til Milano i anledningen af lancering af den nye daske app Shapp, som jeg nok snart skal fortælle mere om.[/caption]

Søde Frede og jeg i Milano <3 Selvom det regnede næsten non-stop i Milano er jeg stadig helt forelsket i byen og det er hundrede procent ikke min sidste tur til Milano. Læs mere om min tur til Milano HER.

Madeira, Portugal - December 2016

Da jeg virkelig troede at 2016 var ved at være forbi blev jeg inviteret på min første tur til Madeira i Portugal. Madeira er noget af det smukkeste man kan opleve i Europa og faktisk også i hele verden. Jeg vil anbefale alle at rejse derned og opleve så meget som muligt. Jeg sidder lige nu og brygger på en guide til Madiera, som I helt sikker skal læse, hvis I overvejer at tage syd på i starten af det nye år - det fantastiske ved Madeira er nemlig, at der er varmt året rundt. Indtil min guide er færdig, kan I læse om nogle af min oplevelser HER, HER og HER.

Jeg håber at 2016 byder på lige så mange spændende oplevelser og rejser <3. Der kommer til at ske en masse nyt i mit liv, som jeg glæder mig til at dele med jer - og nej jeg er ikke gravid og har heller ikke planer om det i nærmeste fremtid, selvom mange omkring mig får de sødeste børn. Rigtig godt nytår og tak fordi at I læser med <3

Smid også endelig en kommentar, hvis der er nogle emner eller noget I gerne vil have jeg deler mere eller mindre af på bloggen <3

Synes godt om

Kommentarer

3 PÆNE NYTÅRSKJOLER

Grøn kjole: HER | sølvkjole HER | sort kjole HER

Nytårsaften er jo lige rundt om hjørnet og jeg har derfor fundet de flotteste nytårskjoler. Jeg synes alle tre er virkelig flotte på hver sin måde og kan styles alt efter, hvilken fest man skal til og hvor vildt man vil have det. Hvis man er den mere minimalistiske type, tænker jeg at den sorte ville være flot over en hvid t-shirt og med et par flotte hoops. Personligt ved jeg ikke hundrede procent, hvor vi skal holde nytår endnu. Vi er blevet inviteret et par steder og jeg har sagt, at Steffan må vælge, da han har været med til diverse julefester hos min store familien hele julen. Hvis det stod til mig, så ved I nok godt, hvor jeg ville holde det - Sydpå. Det kan vi bare ikke rigtig, da Steffan skal møde på job igen d. 2. januar. Jeg elsker det glamourøse og festerne til nytår, men på den anden side synes også at nytår er en smule opreklameret - jeg er rædselsslagen for fyrværkeri og synes altid at der er en veninde eller et familiemedlem, der har frosset et sted og ikke har kunne få en taxa ind til byen eller hjem. Hvad tænker I? Jeg hopper foresten i enten den sorte eller grønne til nytår. Hvis jeg skulle til stort party havde jeg helt sikkert taget den sølv på! Nu vil jeg smutte på cafe med min gode veninde og nyde de sidste efter-juledage <3

Synes godt om

Kommentarer

MERRY CHRISTMAS

Skirt: Gammelholm HERE | Boots: Nelly HERE | top: Vila

GLÆDELIG jul. Tiden flyver jo afsted her i juledagene og jeg har virkelig nydt julen med min familie og Steffan og ikke haft computeren fremme før her til aften. Jeg havde den dejligste juleaften i selskab med min skønne familie hos mine forældre og har fået nogle virkelig fine gaver. Jeg håber også at I havde en dejlig aften med dem i holder af og er klar til at nyde de næste juledage. Nu vil jeg hygge med min storebror, min svigerinde og lille niece herhjemme hos mine forældre, inden den imorgen igen står på julefrokost hos min anden store familie <3

Synes godt om

Kommentarer