AUTUMN IN COPENHAGEN

Boss the Scent på D’angleterre

hugobossdangleterrehugobossevent

I sidste ude havde Sæther inviteret på fornem morgenmad og foredrag med den internationale duftekspert Will Andrews og Pernille Theisbæk på D’angleterre i forbindelse med Hugo Boss’ nye parfume; ‘Boss the Scent for her’.  Temaet for foredraget, var seduction – for det er netop nøgleordet for Boss the Scent. Det handler om kunsten i at forføre (og blive forført). Dette var blandt andet noget af det som Will Andrews kan skrive under på, at dufte generelt har indflydelse på. Med flere parfumekurser bag mig, lærte jeg alligevel noget nyt og kunne samtidig nikke genkendende til meget af det Will Andrews fortalte med hans erfaring og forskning i dufte. For wow, hvor er der bare nogle dufte, som kan tiltrække og andre, som virkelig kan frastøde én.

Boss har ifølge dem selv fundet frem til forførelsens essens med den nye hypnotiserende duft til kvinder. Duften dufter forførende godt – og det er uden at overdrive. Hvis nogen af jer, er forvirrede over, at I måske har set duften før, så blev Boss the Scent for her lanceret i august, mens herreduften har været på markedet siden september sidste år.

hugo-boss-event-saether

Jeg fulgtes med Emma, som var lige så opslugt af foredraget, som jeg. Boss kan bare noget og især disse to dufte, dufter, som sagt ‘forførende’ godt og formår virkelig at stimulere alle 5 sanser. Hvis Will Andrews kommer til Danmark og holder foredrag, vil jeg uden tvivl tage ind og høre ham igen. Det var så spændende og inspirerende at høre om hans tanker og forskning om dufte og mennesker. Han fik det hele til at fremstå meget mindre overfladisk end folk nogle gange får beauty branchen til at fremstå

Et lille tip:

Når du skal købe en ny duft, er det bedst at gøre i sulten tilstand. Der er din duftesans nemlig ekstra stærk, fra naturens side

Det var vist årets første julegavetip!

   

Kommentér

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

AUTUMN IN COPENHAGEN