Playa de Palma

IN MY FAVORITE JEANS

julievonlyck-mallorcaglobalfunkmallorcaoutfitmallorcaglobalfunkmallorca-julie

Jeans: Global Funk HERE | blouse: Ca’shott HERE | bag: Chanel | watch: Skagen HERE | mules: (similiar HERE)

Godformiddag sweethearts. Vi nyder virkelig Mallorca fuldt ud. Her er 26 grader om dagen og 18-20 grader om aftenen, hvilket er super behageligt og skønt, så man kan skifte til et lidt varmere outfit om aftenen, som her, hvor jeg var iført de eneste jeans jeg har med herned – mine yndlingsjeans fra Global Funk, som jeg tidligere viste jer i dette indlæg. Da jeg ville linke til dem, bemærkede jeg, at Message har 10 % rabat på disse og andre styles på webshoppen, da de i denne uge støtter brysterne. Det er jo altid dejligt at spare lidt og samtidig støtte en god sag, som de fleste af os kan relatere til.

Resten af outfittet bestod af et par gamle mules, som jeg har forelsket mig i på ny og nye top fra Ca’shott, som jeg også er helt vild med. Især pga. trompetærmerne :)

Jeg ønsker jer en dejlig dag! Nu vil vi tage på udflugt, da det idag er overskyet her i byen.

   

Kommentér

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Playa de Palma