MEOTINE ROSA BIKER

[caption id="attachment_25856" align="aligncenter" width="1500"]
[/caption]

Adlinks: Jacket: Meotine HERE | sunnies: Céline HERE | boots: Toga Pulla (similar HERE)


Hej sweeties. Inden jeg lukker ned for idag efter en lang dag med arbejde, træning og afslutningsvis Bridget Jones 3 i biffen , vil jeg dele dette outfit fra weekenden. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker ruskind og efterhånden ejer en del ruskindsjakker. Jeg har virkelig længe været forelsket i denne fine biker jakke i rosa fra Meotine, og kan endelig kalde mig den heldige ejer af den. Jeg elsker blandingen af det rå og meget feminine ved jakken. Er den ikke fin?

Til jer der også er forelsket i flere af Meotines jakker eller generelt leder efter en jakke i god kvalitet:

Fra torsdag d. 29. september og frem til lørdag d. 1. oktober, holder Meotine stort lagersalg og sælger billigt ud af kollektionsprøver, reklamationer og jakker fra forrige kollektioner i butikken. Hvis jeg ikke holdte fødselsdag i Aarhus var jeg smuttet forbi :)

Rigtig god aften!

Synes godt om

Kommentarer

Min weekend i London

Efter min weekendtur til London, er der blevet efterspurgt en lille London guide. Dette vil jeg hermed prøve at lave. Det skal dog noteres, at jeg kun var der i en weekend hos min veninde, og at det var min første gang i byen. Så dette er kun et lille udpluk af det jeg kan anbefale, og selv har oplevet i London. Det bliver en blanding af mobil- og kamerabilleder, da min veninde ikke var så meget for at jeg stoppede op på hvert gadehjørne og tog et billede med mit spejlrefleks og samtidig var der et par steder jeg ikke kunne slæbe mit store kamera med. Eksempelvis da vi skulle i byen. Noget af det første jeg oplevede var Regent Street.

Inden jeg kom til London, havde jeg aldrig hørt om Regent Street. Jeg så den første gang om aftenen, hvor den faktisk er smukkere end om dagen. Jeg tør ikke tænke på, hvor smuk den er i december.

Det samme har jeg hørt om Harrods. Jeg synes Harrods er et must-see, når man er i London.

Selvom der faktisk var flere der frarådede os at besøge Harrods på en lørdag, pga. de mange mennesker, holdte det mig alligevel ikke tilbage, da jeg jo kun havde weekenden, og der generelt er proppet med mennesker i London. Harrods er nemlig for mig et synonym for London og det er der alle de eksklusive butikker er samlet. Derudover er Prinsesse Dianas mindested at finde på nederste etage, som vi selvfølgelig også skulle ned at se. Det er ret cute.

Det samme var Bond Street, som byder på nogle af de største og mest eksklusive butikker på flere etager, som Louis Vuitton, Dior og Chanel.

På Bond Street ligger verdens største Chanel butik og det var her jeg ville købe min første Chanel taske.

Da de ikke havde min drømmetaske på Bond Street tog vi hen på Sloane Street tæt på Harrods og købte den.

Selvom Chanel butikken på Sloane Street ikke er den største, så har den alligevel to etager og et bedre udvalg af tasker.

Wahaca
Jeg har læst, at der ikke findes noget ærkebritisk mad, udover afternoon tea og english breakfast. Det var derfor heller ikke det vi gik efter, da der var lækre og spændende spisesteder på alle gader og stræder. Første aften fandt tilfældigt denne mexicanske streetfood restaurant: Wahaca, som laver de bedste tacos, quesadillos og cocktails! Der var virkelig en god stemning og service! Jeg tror man skal bestille bord i forvejen, hvis man ikke vil vente - vi var heldige kun at vente i 20 min, imens vi nød cocktails og tacochips i deres bar. Der findes vist flere af dem i London, hvis I skulle få lyst til at besøge den. Sketch:

Er man en piget-pige skal man simpelthen opleve dette, når man er i London! Det er vildere end det faktisk ser ud. Man skal huske at bestille bord i god tid. Vi havde om lørdagen booket bord til kl 22. hvor vi nød en god middag, og drak rose inden vi tog videre i byen. Der er den vildeste stemning derinde om aftenen, som gav en lyst til at tage videre i byen, hvilket vi også gjorde. Vi mødtes med Maria Kassandra og hendes veninder og tog på Cirques og dansede til den lyse morgen.

I må for guds skyld ikke glemme at besøge toilettet på Sketch, det er en oplevelse i sig selv! Jeg har aldrig taget en vildere bathroom selfie.

Dagen efter vores bytur var vi ikke de mest friske mennesker, men vi fik os alligevel slæbt ud af sengen, så jeg kunne se lidt mere af London, inden turen gik hjem til Danmark.

Vi bevægede os først ned til Trafalgar Square, hvorfra vi kunne se Big Ben.

Og derned ned til Westminster Palace, hvor Big Ben ligger.

Det var faktisk en spændende oplevelse, da det var første gang jeg så Big Ben og den er faktisk større end jeg havde regnet med.

Vi fik også bevæget os ned til Westminister, hvor jeg fik et obligatoriske billede af en telefonboks med en seværdighed i baggrunden! Området her omkring og udsigten ligner noget fra en Harry Potter film. Det er virkelig et område man bør besøge, når man er i London.

Et stenkast fra Big Ben ligger London Eye og Tower Bridge. Jeg kunne super godt tænke mig at besøge London Eye, men vi havde simpelthen ikke nok tid til det.

Så jeg nød synet på afstand. Næste gang, må jeg besøge London Eye med Steffan, så man kan se ud over hele byen. Og så krydser vi fingre for, at der er mindre overskyet.

Håber I kan bruge mine oplevelser/miniguide til noget :D

Næste gang jeg skal til London, kunne jeg godt tænke mig at:

  • Besøge Notting Hill
  • Spise vafler på Duck & Waffle på 40. etage (Vi prøvede at booke bord 2 uger forinden, og det var ikke muligt)
  • Opleve Campden Market
  • Tage en tur op i London Eye
  • Besøge Soho i dagslys
  • Drikke high tea i Harrods
  • Bo på Brown eller Ritz Hotel
 

Synes godt om

Kommentarer

AUTUMN OUTFIT

Jeans: HERE | sweater: mbyM HERE | boots: Nibu Boots HERE | bag: Chanel

Jeg håber I har haft en dejlig dag på denne smukke, lune efterårssøndag. Jeg har brugt første halvdel af dagen med min gode veninde Nanna, hvor vi gik et smut forbi Finders Keepers for at se de mange stande og nye spændende brands. Efterfølgende gik jeg en lang tur med Steffan i det skønne vejr. Jeg var trukket i årets første efterårs outfit, som bestod af min nye sweater og mine nye smukke gummistøvler jeg nogensinde har ejet fra Nibu Boots. Flotte gummistøvler er for mig et must-have, da vi jo lige så godt kan erkende, at Danmark kommer til at byde på en masse regn i efteråret og vinteren. Nibu Boots laver virkelig de fedeste gummistøvler, og det jeg elsker ved dem er, at de er så klassiske og enkle, så de også kan anvendes, selv når det ikke regner. Jeg synes Nibu boots laver så fine gummistøvler, at jeg også har klikket disse fine gummistøvler hjem. Jeg har samtidig også fået lov til at tilbyde mine kære læsere en personlig rabatkode, som giver hele 20 % på hele sortimentet på Nibu Boots hjemmeside. Rabatkoden er: julievonlyck

Ønsker jer alle en dejlig aften <3

Indlægget er lavet i samarbejde med Nibu Boots.

Synes godt om

Kommentarer