RED FLOWER DRESS

EXPLORING LANZAROTE

LANZAROTEmountainbikeLanzarote bike
Min familie rejser til Lasanta så ofte, at de har fået sig nogle søde og virkelig cool venner, som er bosat hernede og som kender alle øens fede spots. Igår var vi  inviteret på en mountain biketur på næsten 40 km rundt på øen. Det var min første gang på mountain bike off-road, i et terræn, som mindede mig om noget fra et hardcore BMX-cykelløb. Jeg troede vi skulle køre landevej, det meste af vejen, men det blev til en ret vild tur og det kan mærkes i bagdelen idag. Noget af det jeg elsker ved mine forældre er, at vi aldrig er blevet tvunget med til noget på ferier, som vi ikke er interesserede i, men i stedet giver os muligheden for at vælge. Når man er på en så smuk vulkan-ø, med så mange fede muligheder, siger jeg ikke nej. Selvom cykelturen igår kan mærkes, tog jeg med på hiking tur på en af vulkanerne imorges, og sluttede dagen af med stand-up paddle – en form for surfing stående. Alt sammen virkelig fede oplevelser, som varmt kan anbefales. Øv jeg gider virkelig ikke hjem. Jeg elsker jo Lanzarote og Spanien.

Kan I have en dejlig aften!

Hasta Luego!

   

Kommentér

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

RED FLOWER DRESS