Hamborg

Jeans: Asos HERE | top: Gina Tricot HERE | belt: Moschino HERE | bag & espadrilles: Gucci

Siden igår har mine forældre og jeg været i Hamborg. Min mor og jeg valgte nemlig at tage med herned og overnatte på Vier Jahrzeiten, da min far skulle holde nogle møder hernede. Samtidig har jeg længe ville købe en Chanel taske og da de ikke har Chanel i Danmark, eller i Marbella, hvor jeg var i sidste måned, håbede jeg de havde den her i Hamborg. Hvis man har samme taske-fetich som mig, ved man, hvor stort det er, at købe sin første Chanel taske. Jeg glædede mig virkelig. Men hvor uheldig er jeg? Valgtet stod mellem to forskellige tasker - and guess what? Ingen af dem var hjemme - udover i meget vilde pangfarver, som jeg ikke ønsker min første Chanel i.

Anyways, så havde min mor og jeg verdens hyggeligste dag og shoppede en del andet lækkert, som I nok også snart skal få at se.

Vores hotel som I kan se i midten af billedet. Det tyske D'angleterre!

See you soon Chanel!

Synes godt om

Kommentarer

ANTWERP OUTFIT

Shorts: Levis | sneakers: Nike HERE | sunnies: HERE | top: Gina Tricot HERE

Selvom jeg er på vej til Hamborg, vil jeg lige dele et af mine outfits fra Antwerp. I Antwerp var der ca. 32 grader, og jeg var derfor nødt til at klæde mig nogenlunde efter vejret, og det faktum, at vi skulle gå en del. Før vi tog afsted, havde jeg derfor investeret i et par nye Nike hurrache sneakers, som jeg længe har ville eje! De er super behagelige og enkle, og var guld værd på turen, da vi i gennemsnit gik 12 kilometer om dagen. For at det ikke blev alt for sporty i så fin en by, kombinerede jeg det med den fine top, som jeg købte i Gina Tricot lige før vi rejste. Den passer virkelig til mange outfits og var super behagelig i sådan en varme.

Nu vil jeg lukke ned og glæde mig over, at jeg snart er i Hamborg med mine forældre. Vi skal bo på De Vier Jahreszeiten, hvilket nok er et af de sejeste og mest lækre hoteller i Hamborg.

Er der nogen der kan anbefale gode spisesteder i Hamborg? Det er efterhånden nogle år siden jeg var der.

Følg med på snapchat: Jullinulli

Rigtig god aften!

Synes godt om

Kommentarer

Frokost i Antwerpen

Hej sweeties. Jeg er ikke færdig med at dele mine oplevelser fra turen til Belgien. Vi besøgte som sagt tre forskellige byer; Bruxelles, Anwerpen og Ghent. Jeg må være ærlig at sige, at jeg virkelig faldt pladask for Antwerpen, som er en mode-luksus by, som ligger en time fra Bruxelles. Jeg kan varmt anbefale Antwerpen - ALT i byen er smukt ligegyldigt, hvor man næsten vender og drejer hovedet. Alt fra arkitekturen, interiør, maden og gaderne. På 2. dagen i Antwerpen besøgte vi Graanmarkt 13, som er en meget populær og virkelig smuk restaurant i Antwerpen. Vi var så heldige med vejret, at vi nød frokosten udenfor i lyse, smukke omgivelser. Jer faste søde læsere,ved, hvor meget jeg elsker farver, lyse nuancer og marmor, så det hele spillede her. Det samme gjorde menuen, som primært bestod af fisk. Vi havde også en veganer med på turen, og alle steder vi besøgte, kunne der tages hensyn til dette. Prøv endelig Graanmarkt 13, hvis I overvejer at tage til Antwerpen eller Bruxelles. Jeg lover, I ikke bliver skuffede!

Nu vil jeg smutte afsted til Hamborg! Kan I have en dejlig dag!

Husk at følge med på snap: Jullinulli.

Ps. Jeg oprettede snapchat-navnet, før jeg vidste, hvor populært snapchat ville blive! ;)

Synes godt om

Kommentarer