DEN SMUKKESTE GULDRADIO


Det er vist ikke en hemmelighed, at jeg elsker guld og at halvdelen af vores hjem er indrettet med hvid og guld/messing. Et af de rum i vores lejlighed, som jeg elsker mest, er vores køkken og for mig er der ikke noget mere hyggeligt, end at høre radio imens man laver mad. Vi har dog haft den samme radio meeeeget længe. Jeg overdriver ikke, når jeg siger, at den næsten var ældre end ild og at den var så gammel, grim og kikset, at den næsten var flot. Jeg måtte gemme den væk, hver gang vi fik gæster, og derfor blev vi herhjemme enige om, at det var tid til en udskriftning. Jeg har længe været forelsket i denne guldradio med træ fra IRC, (selvfølgelig) fordi den er guld, men også fordi den er lille og nuttet, og spiller virkelig godt. Den passer samtidig perfekt ind i vores hjem. Hvis I følger mig på snap (jullinulli), og så min lille smoothie-video, kunne I høre, at den spiller ret godt. Den smukke radio kan findes HER

Nu vil jeg smutte til fødselsdag. Hav en dejlig søndag!

 

Affiliate.

Synes godt om

Kommentarer

IT'S BACK!

Affiliate: Dress: HERE | sandals: HERE | jewelry: Kurt Nielsen HERE

I forrige indlæg sagde jeg, at det var det sidste fra Fuengirola i denne omgang, men det trækker jeg i mig, da jeg så, at denne fine sag, som jeg havde på i Fuengirola var tilbage. Den er en af mine yndlingskjoler og den var meget populær og udsolgt næsten lige efter jeg lagde den op på bloggen. Det resulterede i, at jeg fik en del henvendelser fra jer, hvor I spurgte, hvorvidt den kom tilbage - hvilket jeg desværre ikke kunne udtalte mig om, men det kan jeg nu! Da jeg igår sad og surfede rundt på Nelly efter kjoler til vores kommende ferie, og overvejede at købte den samme i sort, så jeg, at den var kommet tilbage! Hvis nogle af jer skulle være en af de skuffede, kan den nu findes HER.

Kan I have en dejlig fredag!

Synes godt om

Kommentarer

FUENGIROLA BY SUNSET


Jeg havde helt glemt disse billeder fra vores sidste aften i Fuengirola, hvor jeg var iført dette blå sæt. Vi troede at vi både kunne nå at shoppe, se EM finalen og spise bagefter. Dette var måske lidt for optimistisk, så jeg endte med at tage ud at shoppe alene, mens Steffan så fodbold med de andre på hotellet. Efter kampen tog vi ud og spiste tapas på det lækreste torv fyldt med tapas barer, som lå gemt mellem de små gader. Der er intet bedre end sen tapas i Spanien. Det var så hyggeligt, og den bedste måde, at afslutte ferien på. Dette bliver så det sidste fra Fuengirola i denne omgang. Jeg vil helt sikkert besøge byen snart igen, men først går turen til Lasanta!

Synes godt om

Kommentarer