FÆRDIGUDDANNET - FARVEL UNI!

JANE KØNIG GIVE-AWAY

Jsne Kønig lovetagjanekønig4Jane Kønig lovetagJane Kønig love tag
Jeg har færdiggjort min kandidatuddannelse og det skal selvfølgelig fejres! I samarbejde med et af mine favorit smykkebrands, Jane Kønig, vil jeg nemlig gerne forkæle én af Jer søde læsere – for det er jo studenter-, bachelor- og kandidattid, og I har derfor muligheden for at fejre jer selv, eller én i holder af med en LoveTag ankerhalskæde og et tilhørende LoveLetter hjerte fra Jane Kønig, alt sammen i forgyldt sølv.

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at følge mig på Facebook HER eller Instagram HER (hvis I følger begge, er I skønne) og efterlade en kommentar herunder i kommentarfeltet, hvor du fortæller, hvilket bogstav det skal være samt hvorfor netop du skal vinde lovetagget Fra Jane Kønig.

Vinderen af Jane Kønig lovetag konkurrencen bliver offentliggjort på næste fredag.

Kan I have en dejlig aften!

Indlægget er lavet i samarbejde med Jane Kønig.

   

59 kommentarer

 • Maria Schmidt

  Jeg eller Jane Kønigs Lovetags, og jeg har ønsket mig en halskæde MEGET længe! Derfor skal jeg vinde! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Dam

  Hvor er den bare fin! 😍 ville elske at vinde den med et B. B for mit eget navn Bettina og for min mand Bjarke. Jeg er datter af en skibskaptajn så det lille anker passer så fint (plus det symbolske i et anker) 😊
  Jeg krydser fingre 😄😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Hansen

  Det skal være et E for min bedste veninde som lige er blevet student og har kæmpet rigtig meget for det ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ifrah

  Hey Julie, og Tillykke med alt ❤️
  Jeg kunne godt tænke mig, at ci

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ifrah

  Hey Julie, og Tillykke med alt ❤️
  Jeg kunne godt tænke mig et med bogstavet “i” idet, at jeg starter med “i”. Jeg kunne godt tænke mig, at vinde idet at jeg er blevet færdig med folkeskolen og skal på gym næste år, og at jeg har klaret eksamerne med nogle fine resultater

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Sikke en lækker giveaway! Stort tillykke med din kandidat-uddannelse. Jeg ville elske at vinde denne giveaway, da jeg utrolig længe har ønsket mig denne fine halskæde. Jeg ville elske den med bogstavet “M” samt firkløveren loveletter, da det så fint symboliserer held, og da det er et tegn der står mig meget nært.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Chau

  Hej Julie tillykke med uddannelsen! Hold kæft hvor er du sej! Husker da jeg fulgte dig fra start af og tænkte sikke en uddannelse du tager, det ville jeg aldrig selv klare!! Vil virkelig gerne høre dig snakke spansk haha 😁
  Jeg ville elske at vinde halskæden med et M, som er forbogstavet i min mands navn. Følger dig både på Fb og Instagram! 😄
  Hjertelig tillykke igen!
  Kh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Marthinus

  Hej tillykke med din uddannelse. Hvis jeg vinder skal det være et M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Kolding

  Hej vil rigtig gerne have halskæden med S, for mit fornavn.. Og så skal det være et loveletter med et hjerte på:-)
  Lige præcis hvorfor jeg skal vinde, kan der være mange forklaringer på.. Jeg kunne i hvert fald rigtig godt tænke mig sådan et fint smykke, og har selv kigget på det længe.. Så fed give away:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hvis jeg vinder skal det ikke være et bogstav men i stedet tallet “3”, da jeg vil give den til min søde mor. Fordi vi er 3 børn, så i stedet for 3 bogstaver synes jeg det ville være fint med et tal :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg er netop blevet færdig med folkeskolen, og derfor kunne det være super skønt med en gave <3
  Jeg har været lun på LoveTag halskæden i laaang tid, derfor ville det være så fedt at vinde den. Derfor kunne jeg godt tænke mig halskæden med bogstavet C for Caroline :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  En lækker giveaway og lige det jeg ønsker mig :O Jeg vil meget gerne have et “M” for min kæreste (kliché), MEN han betyder meget og det ville være så pænt. Skal på ferie i næste uge og ville passe så godt til alle mine sommer outfits :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig et “P” da det er min kærestes forbogstav og vi har snart været sammen i 2 år, så det kunne være fedt atid at have ham med mig og vi har klaret en del svære tider sammen, hvor han har været på efterskole de 2 år vi har været sammen og kun set hinanden hver 5. uge, så derfor kunne det være fedt hvis jeg kunne have ham med mig på den måde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville elske sådan en halskæde med et L for mit fornavn og et anker, der repræsentere håbet :-) Jeg kunne godt bruge en reminder på, at håbet er stærkt, og kan hjælpe mig igennem mange ting! Derfor skal jeg vinde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie Pedersen

  Årh, en lækker giveaway !! Krydser virkelig fingre <333 Jeg ville blive glad for et N, som både står for mit eget og min bedste veninde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristinna

  Fordi jeg har ønsket mig det i super lang tid. Jeg vil gerne have et K (mit eget forbogstav) og hjertet for, at forkæle mig selv efter afsluttet år i 1g.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil gerne forære min søster sit forbogstav, J, hvis jeg vinder. Det fortjener hun efter at have afsluttet sine 3 år på gymnasium 🍀❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil gerne vinde en med forbogstavet R, fordi min mor starter med R (Randi), og det ville være super dejligt, at overraske hende, med sådan en gave 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med din færdige uddannelse søde Julie :) !
  Jeg har selv min sidste eksamen på 8. semester i dag og har derfor snart kun 1 år tilbage, inden jeg selv er færdigudlært :) Det er så vildt at tænke på!

  Hvis jeg vandt, vil jeg ønske mig et S – for mit eget navn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jeg er ikke blevet færdig i år, men står alligevel overfor det største i mit liv hidtil.
  Mine forældre blev skilt i foråret, min kæreste gennem knap 6 år gik fra mig for halvanden måned siden og jeg er fyret fra mit arbejde. Alt jeg kender er i opbrud og jeg skal derfor starte et nyt liv og derfor skal bogstavet være S for Stina. Hokus pokus – Stina i fokus ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka

  Hvor er den bare smuk og fin,jeg skal vinde da jeg lige har haft rund fødselsdag, ønsker bogstavet P, for mit eget navn Pia. :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Nielsen

  Jeg ønsker mig inderligt en halskæde mor et “C” i :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffie

  Ønsker mig et S :) Fin konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  A for Alfred

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Juel

  Tillykke!! jeg har ønsket mig denne halskæde i længere tid, og det ville være skønt med et loveletter, med S for mit navn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg ønsker mig et “B” – ikke kun mit eget forbogstav, men også min mormors, mors, søsters og første nieces <3
  Jeg fortjener det ikke mere end andre, men trænger i meget høj grad til selvforkælelse. Er sygemeldt med stress og min arbejdsgiver truer med fyring, hvis jeg ikke vender tilbage fuld tid i næste uge. Det er en fuldstændig uudholdelig situation, da jeg (selvfølgelig) er afhængig af indkomsten, samt at jeg ELSKER mit arbejde og kollegaer…
  Forresten, stort tillykke med din uddannelse – flot!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Feldt Tobiassen

  Mange gange tillykke med kandidaten. :)
  Bogstavet skulle være C som er mit forbogstav også et hjerte, fordi jeg er en håbløs romantiker. Jeg vil føle mig heldig hvis jeg vandt, fordi jeg skal begynde på mit sidste år på bacheloren til september. Jeg havde aldrig troet jeg skulle studere på universitetet, da jeg har været svært ordblind hele mit liv. Derfor skal jeg vinde. :)
  Jeg følger dig allerede på både Facebook og instagram. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie von Lyck

   Tusind tak og held og lykke med fremtiden på uni :) Det er super sejt og jeg har hørt at de tager hensyn til ordblinde, så det skal du ikke bekymre dig om <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Tillykke🇩🇰
  Hvis jeg er heldig vil jeg gerne have et A, som er første bogstav i både mit for og efternavn. Og det ønsker jeg for at minde mig selv om at familien er mit anker. De sidste år har budt på sygdom og usikkerhed og familien er der gennem tykt og tyndt. Nu er der afklaring og vished om fremtiden, selvom det ikke er hverken hvad jeg havde ventet eller håbet, så er afklaringen en lettelse, der skal fejres. Så A for Andersen, Anker og Afklaring 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nørgaard

  Jeg har gennemgået et meget hårdt uddannelsforløb, men endelig står jeg her og den er færdiggjort trods angst. Derfor vil jeg gerne have et E for mit eget navn – for jeg er sgu stolt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt jeppesen

  det skal være et J for min dejlige kæreste :) jeg er vild med lovetags og det symbol som anker er – jeg har sågar et tatoveret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia F

  Tillykke med din flotte uddannelse :-) Jeg er også selv stor fan af Jane Kønig, hun laver bare de smukkeste smykker. Jeg er selv blevet uddannet som Multi Medie Designer, og kunne tænke mig at fejre det med det dette skønne smykke. Jeg ville vælge bogstevet M. Håber du får en fantastisk sommer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Skøn, skøn præmie!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig et “C” for mit eget navn og skal finde, fordi jeg netop har afsluttet mit første år af min kandidatuddannelse og dermed er færdiguddannet om blot ét år. Det bliver så lækkert! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella Larsen

  Jeg ville vælge bogstavet A og forære den til min mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg deltager meget gerne.
  Jeg vil vælge et T. Det står for mit mellemnavn, hvilket også er det mellemnavn som mange andre i min familie har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Møller

  MIn lillesøter fortjener et A. Hun hedder Anna og har lige afsluttet forlkeskolen med så fine karakterer, på trods af at hun har forskellige udfordringer, som mange af de andre ikke har. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Elmelund

  Jeg ønsker mig et M til mon søde mor :-) En forsinket morsdags gave :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Hansen

  Jeg vil super gerne have et P efter min dejlige kæreste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Min datter skal da forkæles med den smukke halskæde ❤️ Der skal være et P som Pernille 💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zarah

  Jeg er også lige blevet færdig efter 5 år på uni. Jeg synes selv, at jeg fortjener denne smukke halskæde :) det skal være et Z :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Først og fremmest tillykke med kandidaten :)
  Jeg følger dig begge steder og har fulgt dig længe.. Det kunne være skønt hvis præmien gik til en trofast følger. Og så vil det ikke gøre noget med en ekstra fødselsdagsgave da jeg snart har fødselsdag.
  Bliver jeg den heldige ønsker jeg mig et L, som er mit forbogstav.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ville gerne have bogstavet p. Så jeg kan give halskæden til min farmor som har været som en mor for mig hele mit liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg vil elske at forkæle min dejlige niece som kæmper sig igennem gymnasiet selvom hun er lagt ned grundet bivirkninger fra HPV-vaccinen :) Så en lille anerkendelse fra moster kan forhåbentlig gøre hende glad <3 Meget gerne et E for Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Et C til min søster som lige er blevet færdig med uni :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Et C til min søster som lige er blevet færdig med uni

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Super fint smykke. Jeg ønsker mig bogstavet T – Min mand hedder Torben og vi har snart været gift i 10 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Tillykke!
  Jeg har ønsket mig sådan en halskæde så længe. Jeg ville vælge et H for min kæreste :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg vil meget gerne bede om et C. Krydser mega meget fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Cortsen

  Bogstavet: K
  Fordi jeg tænger til lidt mummy-love ☺️
  De sidste par år er gået med små børn, så trænger til lidt lækkert KUN til mig 😉😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nielsen

  Bogstavet C og jeg skal vinde fordi jeg lige er blevet bachelor i Katastrofe-og Risikomanagement også kunne sådan en gave være yderst lækkert ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Jeg ville ønske en med min søns forbogstav E som Emil. Han blev storebror for 5 mdr siden. Han elsker sin søster men har også haft det svært mes at der ikke kun er ham mere- har der været i 6 år. Vil gerne vise ham at han er mit et og alt❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leafy

  Det skal være en med G fordi det er min kærestes navns første bogstav. Han har fået et nyt job og vi ses ikke så meget for tiden, så derfor skal jeg vinde. Så kan jeg have ham med om halsen, på en måde, trods at han er lidt længere væk i virkeligheden. Ønsker mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhr. Jeg vil virkelig gerne vinde et love tag! Har været så heldig at få et sæt til min fødselsdag sidste år…..men desværre også så pokkers uheldig at jeg har mistet det igen! Har tabt det et eller andet sted i Aarhus. :/ Jeg har ikke villet fortælle min man det – det var nemlig en gave fra ham med vores søns og min mands forbogstaver i! Jeg er så ked af det, for jeg hader at være så klodset og tabe ting. Hvis jeg er den heldige ønsker jeg et “R” for sønnikes navn. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FÆRDIGUDDANNET - FARVEL UNI!