BLACK NEO NOIR

AROS

image1-17image1-18image1-16

Top: Zara (similar HERE) | jacket: Modström HERE | jeans: HERE | Loafers: Hr & Fru B | bag: Valentino

Som I måske har set på Instagram var jeg i lørdags på formidabelt besøg på Aros Kunstmuseum. Kähler havde nemlig inviteret mig på Aros i forbindelse med deres udstilling og Aros’ lækre sommermenu i deres fine FOOD HALL restaurant. Da jeg selv har været på Aros mange gange, og Camilla Julie aldrig har været der, inviterede jeg selvfølgelig hende med, så hun kunne opleve det smukke museum. Da vi havde planlagt at gå rundt og se de forskellige udstillinger på museet efter den lækre middag, var jeg hoppet i mine nye fine Loafers, som jeg fandt i Hr og Fru B i Randers i torsdags. Verdens mest behagelige loafers og bestemt gode til en vandretur rundt på Aros, som ikke ligefrem er lille.

image3-13image2-15image1-19image2-14

I ARoS FOOD HALL består menukortet af tapasretter af friske råvarer, som kan nydes enkeltvis eller kombineres til en større frokostmenu. Jeg var solgt over omgivelserne, udsigten, Kähler udsmykningen og selvfølgelig maden!

Indlægget indeholder affiliate.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

BLACK NEO NOIR