Feriefavoritter fra TRESemmé

Som tidligere nævnt, elsker jeg duften af min Chanel Mademoiselle om vinteren og rose og kokos om sommeren. Duften af kokos får mig i sommer- og feriestemning, og derfor skal TRESemmé’s Botanique serie også med mig til Malaga på mandag. Serien består af to produkter; en shampoo og en balsam. Begge er uden silikone og indeholder aloe vera, kokosolie og kokosmælk, som stort set er godt for alt, og dufter himmelsk. Lader man balsammen sidde i mere end 3 min, så føles det som en hårkur. Jeg har i modeugen været ambassadør for Tresemmé, og jeg synes deres produkter er super effektive - især til prisen. Jeg (og Steffan) har nu anvendt Botanique serien i nogle måneder og produkterne er virkelig gode og efterlader håret let, blødt og med en dejlig fin duft.

Udover Botanique serien, er jeg også glad for TRESemmé's Oil Elixir. Den består af en blanding af macadamia- og babassuolier og efterlader håret blødt og glansfuldt. Den passer til alle hårtyper og kan få det mest spaltede eller krusede hår til at se glansfuldt ud. Det kan påføres i længder og spidser i rent vådt hår, men kan også anvendes som plejende behandling inden en hårvask og som pre-styling til at beskytte og style. Jeg bruger den oftest, når mit hår har en tendens til at se lidt kruset ud i spidserne. Jeg kan varmt anbefale den til en ferie sydpå, hvor man har tendens til lidt tørrere spidser end normalt.

Kan I have en dejlig aften!

Indlægget er lavet i samarbejde med TRESemmé.

Synes godt om

Kommentarer

WAKE-UP BEAUTIFUL BY NINA LAMMERS

For nogle uger siden blev jeg igen frisket op af den skønne og dygtige Nina Lammers, som har lavet permanent makeup siden 2006 og er indehaver af Wakeup Beautiful.

Nina har lavet mine bryn med permanent makeup siden 2013 og fylder dem op hver 8./10. måned. Mine bryn var så uudfyldte før jeg fik det lavet. Når jeg optegnede dem, blev det aldrig helt lige eller perfekt, og mest af alt et irritationsmoment. Derfor er det virkelig skønt at vågne op hver morgen, uden at skulle bekymre sig eller bruge tid på sine bryn.

Nina arbejder med Long-Time-Liner og 3D metoden, hvor hun fremhæver det naturlige og justerer det der fra naturens side driller lidt og tilfører udseendet ”det lille ekstra pift”. Rigtig mange kvinder tegner jo deres bryn op, fordi der mangler lidt “fyld” og markering. Med denne metode, kan man vågne op hver morgen med bryn. Det har specielt været dejligt for mig når jeg er på ferie, eller har travlt. Kun professionelle kosmetologer og linergister som har Long-Time-Liner’s diplom, er autoriserede til at udføre behandlingen. Long-Time-Liner er en metode, hvor tatoveringen udføres med en microtynd nål, der indeholder allergitestet (og EU godkendt) farve. Farverne kan blandes, så de passer perfekt til din naturlige hudfarve. Long-Time-Liner holder i tre til fem år, afhængig af hudtype. Nina startede i Visage klinikkerne, og har stadig base i nogle af klinikkerne og kører rundt til forskellige klinikker i ti byer rundt omkring i landet.

Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har kun hørt og mødt folk, som har haft positive oplevelser med Nina Lammers, og jeg kan varmt anbefale hende. Hun er SÅ dygtig og utrolig sød!

I kan læse mere om Wake-up Beautiful og Nina Lammers arbejde HER.

Nu vil jeg hoppe af toget i København og tage til Smashbox event!

Synes godt om

Kommentarer

FOR MY VACATION

Affiliate: Inflatable Swan HERE | pyjamas top HERE | gold sunnies: HERE | Girl boss book HERE

Om under en uge går turen herned og jeg glæder mig HELT vildt. Jeg har derfor også købt nogle lækre ting hjem fra Asos, nu hvor de havde 10% rabat idag. Hva synes I om badesvane-dyret? Jeg er VILD med den, men overvejer stadig om jeg har plads til den i kufferten, eller skal købe en dernede - jeg er nemlig typen, som tilbringer så meget tid, som muligt ved poolen og altid køber mig en luftmadras, så jeg kan få noget mere sol. Solbrillerne, bogen og skjorten har jeg købt. Jeg er vild med solbrillens guld-look og da de var sat 50 % ned måtte jeg eje dem. Girl boss bogen har jeg tidligere købt på ebay, men da jeg var i Thailand og var igang med første del, begyndte den pludselig at falde fra hinanden - totalt wierd! Jeg håber det var varmen eller ebay kvalitetens skyld, for jeg kender ingen der har prøvet det samme. Da den var så spændende (det jeg har læst indtil videre) har jeg derfor købt en ny og krydser fingre for at det ikke sker. Pyjamas skjorten inspirerede søde min veninde Elis mig til at købe (som også skal med på ferie), så vi kan rende rundt og ligne twins haha. Jeg kunne ikke lade vær', da jeg er sikker på at den er det mest behageligste i verden! Nåå jo - så købte jeg også denne til min dimission og kandidatfest lørdag - man skal vel hylde det? ;)

Synes godt om

Kommentarer