SPONSORERET VIDEO: DEN UOPDAGEDE BRITISKE JUVEL

BOGRECEPTION HOS EMMA MARTINY

herligogærligemmamEmma Martinyherlig
I søndags var jeg inviteret til bogreception hos en af de sejeste og mest ægte kvinder i blogverdenen, Emma Martiny, i forbindelse med udgivelsen af hendes 2. (seje og smukke) kogebog; ‘Herlig og ærlig mad’. Ikke nok med at hun er naturlig smuk og charmerende, så er hun også virkelig sød og nede på jorden. Hun kører sit eget show, på den positive og super seje måde og det har jeg så meget respekt for. Jeg beundrer, at en pige i en alder af kun 22 år har skrevet hele TO bøger! Hvor sejt er dét ikke lige?!

emmamartinybogreceptionemmamartinyemmamartinyf

Som I måske læste i dette indlæg, er jeg stor fan af hendes første kogebog; ‘Skønne salater og vidunderligt tilbehør’ og jeg glæder mig derfor ekstra meget til at læse ‘Herlig og ærlig mad’  i løbet af sommeren! Og hvis I ligesom jeg glæder Jer til at bladre rundt i den smukke bog og blive inspireret, så kan den købes her.

emmamartinyreception

Tak for et super fint arrangement, søde Emma!

Nu vil jeg smutte tilbage til kandidatopgaven.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SPONSORERET VIDEO: DEN UOPDAGEDE BRITISKE JUVEL