LONG TIME NO SEE!

Jeans: her | top: her | jakke: samme her | bælte: her | taske: Givenchy | solbriller: lignende her

Det er ikke en overdrivelse at sige, long time no see! Sidst der gik så lang tid mellem et indlæg, var da jeg mistede min kære momse. Der er heldigvis ikke så slemt lige nu, men 'bare' en kandidatafhandling der skal afleveres om under en uge. Fra morgen til aften de seneste tre uger har jeg stort set ikke lavet andet end at skrive. Jeg har virkelig brugt lidt tid på mig selv, og tirsdag blev slaskebukserne skiftet ud med mine nye lækre jeans fra Loftet, og så tog jeg Camilla Julie under armen og drog til HH Simonsen event. Her lærte vi en masse om hårstyling og fik også selv stylet hår. Det var så hyggeligt og lærerigt og Simonsen krøllede også mit hår, som I kan se ovenfor.

Jeg har takket nej til næsten alt den seneste tid, og det var derfor en befrielse at komme lidt 'væk' fra skrivningen. Jeg har derfor også takket ja til et event med Ole Henriksen imorgen i København! Når manden er i Danmark og man bliver tilbudt at komme og høre og møde ham in person, og ens mor siger 'go for it', så bliver jeg nødt til at tage afsted!

Herhjemme ELSKER vi Ole Henriksen og hans produkter. I skal nok høre mere om mit Ole-crush en anden dag!

Synes godt om

Kommentarer

DE MILDE SELVBRUNERE

Jurlique sun specialist: her | Vita Liberata self tanning night mask: her | Lumene gradual tanning lotion her

Så er vi tilbage til det sædvanlige skitzofrene danske sommervejr. Man når jo aldrig at få kulør, før det triste vejr vender tilbage. Når det gode vejr så endelig dukker op igen, er man tilbage til den samme kedelige vinterblege farve, som man ikke har lyst til at vise til nogen. Dette har jeg dog fundet en løsning på. Jeg er ikke så stor fan af selvbrunere, som instant giver markant farve - for jeg har ofte haft erfaring med et utilfredsstillende resultat i form af ujævnheder grundet deres kraftige virkning. De tre produkter ovenfor, er selvbrunere, som alle gradvis giver kulør, og som man samtidig kan solbade med. Fælles for dem er også, at de alle står hjemme på mit badeværelse og bruges flittigt. Ovenstående, er nok den mørkeste kulør jeg har haft, takket være denne type.

Vita Liberata har jeg delt med Jer før. Den har vundet flere priser, hvilket jeg virkelig godt forstår. Udover at det er en selvbruner, er det også en natmaske. Det er den første selvbruner jeg har prøvet, som ikke lugter af selvbruner. Samtidig er det også den, som har gjort mest indtryk - for man kan vitterligt ikke få ujævnheder af den, da den gradvis bruner. Jeg overdriver derfor heller ikke, når jeg siger, at man vågner op og føler sig 100 gange flottere, når man har sovet med den. Jeg forsøger at huske at påføre den så ofte, som muligt, så jeg aldrig vågner op og ligner et lig. Jeg kan varmt anbefale den til alle, som bare ønsker en smule farve.

Lumene minder lidt om Vita Liberata. Forskellen er dog, at denne kun anvendes til kroppen og ikke er en natcreme. Den minder lidt om Dove, eller Niveas bodylotions, som gradvis giver kulør. Det jeg elsker ved disse, er ligesom med Vita Liberata, at man derfor heller ikke får kanter efter at have påført den én gang. Det er især smart, hvis man ønsker en smule farve på kort tid.

Jurlique er et af mine yndlings hudpleje mærker. Denne gradvise selvbruner er dog lidt mere markant end de andre, da man allerede efter to påførelser ser meget brun ud. Den er derfor god, hvis man hurtigt ønsker meget farve, uden at få ujævnheder.

Billede af Pernille Rahbek.

Indeholder affiliate

Synes godt om

Kommentarer

DANISH SUMMER

Belt: here, watch: Skagen here, jacket: here, sunnies: similar here, shoes: here, dress: Anounce (similar here)

Sikke et fantastisk vejr vi har haft den seneste tid! Man kan da ikke andet end at glæde sig over det, og nyde det, så længe det varer. Jeg måtte derfor også have et billede med dette smukke kirsebærtræ. Især når det nu er sprunget ud 50 meter fra mit hjem - og uden at det er på en kirkegård, hvis I ved hvad jeg mener. Jeg brugte eftermiddagen igår med Camilla Julie, som jeg ikke har set længe, idet vi hver især har travlt med studier og job. Nogle gange tror jeg det er vigtigt, at komme lidt ud, selvom man skriver opgave eller har travlt på jobbet. Det gav ihvertfald mig en fornyet energi med veninde-gåtur i mit barndomskvarter ved Marselisborg Lystbådehavn, og selvfølgelig en gammeldags is. OG så var jeg iført dette outfit - det er vildt hvad et bælte og en blå jakke kan gøre!

Nu vil jeg smutte over til min kandidatpartner og skrive - gudskelov, at hun også er min veninde, efter alle de timer vi bruger sammen. Kan I have en dejlig dag!

Synes godt om

Kommentarer