TRESemmé BOTANIQUE

SUNDE SPINATVAFLER PÅ 5 MIN

vafler Rotal CopenhagenSpinatvaflersunde spinatvafler

Royal Copenhagen tallerken: HER

Det er længe siden at jeg har skrevet et indlæg om mad og jeg tænkte derfor at det var tid til et madindlæg. Jeg er vokset op med en ret sund livsstil, og fedtrig mad eller slik har primært kun været noget der fandtes i weekenden. Dengang synes jeg sommetider det var øv, men idag er jeg virkelig glad for, at jeg er blevet opdraget sådan. Især fordi det har medført, at jeg ikke er kræsen og altid er frisk på at prøve nye retter. Som I kan høre, har det påvirket mig til at holde en sund livsstil og nyde de mindre sunde ting i weekenden – for så sætter jeg også mere pris på det. På det seneste er jeg dog faldet lidt af på den i forbindelse med specialeskrivning (og når man er kærester med en sønderjyde, som er opvokset tæt på grænsen, hvor slik er fast inventar), og det har gjort at min tilgang har været, at det er nemmere og hurtigere at tilbedrede noget usundt. Det er det jo ikke.. Så idag jeg prøvede jeg for første gang at lave sunde spinatvafler.

Opskrift på spinatvafler, 3 (hele) styks :
– 1 æg
– 1 dl mel
– 1,5 dl minimælk
– En (stor) håndfuld spinatblade (alt afhængig af hvor grøn du vil have den)
– 0,5 tsk salt
– 0,5 tsk bagepulver
– Fedtstof til stegning

Fremgangsmåde

1. Pisk æg, mælk, mel, salt og bagepulver sammen i en skål, tilføj spinatbladene og put derefter det hele i blenderen og blend det til det har en ensartet masse.
2. Tilfør lidt smør på siderne af vaffeljernet.
3. Tag først vaflerne ud med en vaffel eller paletkniv efter 2,5 min, eller når dit vaffeljern lyser grønt (og skru den ikke op på maximum)
4. Skær vaflerne ud og anret med røget laks og hytteost.

¡buen provecho!

   

Kommentér

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRESemmé BOTANIQUE