SUNDE SPINATVAFLER PÅ 5 MIN

Royal Copenhagen tallerken: HER

Det er længe siden at jeg har skrevet et indlæg om mad og jeg tænkte derfor at det var tid til et madindlæg. Jeg er vokset op med en ret sund livsstil, og fedtrig mad eller slik har primært kun været noget der fandtes i weekenden. Dengang synes jeg sommetider det var øv, men idag er jeg virkelig glad for, at jeg er blevet opdraget sådan. Især fordi det har medført, at jeg ikke er kræsen og altid er frisk på at prøve nye retter. Som I kan høre, har det påvirket mig til at holde en sund livsstil og nyde de mindre sunde ting i weekenden - for så sætter jeg også mere pris på det. På det seneste er jeg dog faldet lidt af på den i forbindelse med specialeskrivning (og når man er kærester med en sønderjyde, som er opvokset tæt på grænsen, hvor slik er fast inventar), og det har gjort at min tilgang har været, at det er nemmere og hurtigere at tilbedrede noget usundt. Det er det jo ikke.. Så idag jeg prøvede jeg for første gang at lave sunde spinatvafler. Opskrift på spinatvafler, 3 (hele) styks : – 1 æg – 1 dl mel – 1,5 dl minimælk – En (stor) håndfuld spinatblade (alt afhængig af hvor grøn du vil have den) – 0,5 tsk salt – 0,5 tsk bagepulver – Fedtstof til stegning

Fremgangsmåde

1. Pisk æg, mælk, mel, salt og bagepulver sammen i en skål, tilføj spinatbladene og put derefter det hele i blenderen og blend det til det har en ensartet masse. 2. Tilfør lidt smør på siderne af vaffeljernet. 3. Tag først vaflerne ud med en vaffel eller paletkniv efter 2,5 min, eller når dit vaffeljern lyser grønt (og skru den ikke op på maximum) 4. Skær vaflerne ud og anret med røget laks og hytteost.

¡buen provecho!

Synes godt om

Kommentarer

TRESemmé BOTANIQUE

Er der noget jeg elsker lige så højt, som duften af min Chanel Mademoiselle, så er det duften af kokos - især om sommeren. Jeg elsker, når der er kokosduft i bodylotions, håndcremer og nu også i disse hårprodukter fra Tresemmé's nye serie, Botanique. Botanique serien består af to produkter; en shampoo og en balsam. Begge er uden silikone og indeholder desuden aloe vera, kokosolie og kokosmælk, som jo nærmest er godt for alt og dufter himmelsk. Jeg har til modeugen været ambassadør for Tresemmé, hvor det mest har været styling produkterne jeg har prøvet - og dem har jeg været rigtig glad for. Jeg er endnu mere positivt overasket over Tressemmé Botanique serien. Produkterne er virkelig gode og efterlader håret let, blødt og med en dejlig duft efter en hårvask. Har nogle af Jer prøvet dem?

Indlægget er lavet i samarbejde med Tresemmé.

Synes godt om

Kommentarer

HVEM KLÆDER DU DIG PÅ FOR AT IMPONERE? 20 % PÅ BOOZT

Affiliate: Converse: (her), solbriller: (her), sandaler: (her), denim jakke, (her), blonde rullekrave: (her)

Glædelig søndag. Så er jeg endelig hjemme på sofaen efter en weekend med både barnedåb og 110 års fødselsdag på begge sider af S's og min familie. Det var skønt at tilbringe weekenden med dem man holder af, men jeg er virkelig også træt efter sådan en lang tur fra den ene ende af landet til den anden. Som I nok ikke har kunne undgå at bemærke, har Boozt 20 % på ALT. Med koden “FLASH20” sparer I 20% på ALT – det vil sige alle brands og endda udsalget (gælder ved køb over 899 kr.). Det gælder jo på ALT og derfor også på lækre mærker som Ganni, Malene Birger, Mango, Day, Ralph Lauren og mange andre herligheder. Jeg er helt vild med denim jakker, som I nok har også har set i dette indlæg og den lyseblå er ingen undtagelse. I forrige måned i Thailand var jeg faktisk lige ved at købe Sandalerne i Mango og nu tror jeg faktisk, at jeg klikker dem hjem - selvom det ikke er en "boyfriend shoe", som en klog Chanel ekspedient engang udtrykte det i USA, da jeg blev i tvivl om mit køb, pga. Steffan (som ikke kunne lide dem). Jeg kom nemlig lige i tanke om det, da de mindede om disse, bare med perler - Jeg har sådan fortrudt jeg ikke købte dem og ikke var ligeglad med hvad S mente. For primært klæder jeg mig ikke på for at imponere fyre - men for at føle mig godt tilpas, fordi jeg mener det afspejler sig i ens udstråling og fordi jeg egentlig har "klædt mig ud", siden jeg kunne gå. Hvad med Jer? Hvem klæder I Jer på for? Har I nogensinde tænkt over det?

Synes godt om

Kommentarer