Vores nye badeværelse

Det er vist nogle måneder siden jeg lovede Jer et glimt af vores nye badeværelse. Men da vi bestilte badeværelset, var det uden at vide, hvor dårlig service, der ventede os fra det firma vi havde bestilt vores badeværelse hos. De rev vores badeværelse ned, inden de overhovedet var klar over, om de materialer vi havde bestilt var hjemme. Jeg er normalt tålmodig, men det er svært at bo uden bad, gulv og toilet i to måneder. Det første de startede med at rive ned var vores gulv, uden at undersøge, om deres leverandør havde det gulv, som jeg var blevet forelsket i hjemme. Og det var det naturligvis ikke. Jeg blev lidt stædig - for det er jo ikke et gulvtæppe, men et gulv man skal kigge på hver dag.


Jeg tog derfor situationen i egen hånd og fandt det hos en svensk forhandler med kontakt til Italien. Som I kan se, havde jeg besluttet at badeværelset primært skulle være lyst, messing og marmor. Jeg fandt de små detaljer, uden hjælp fra badeværelsesfirmaet. Eksempelvis min fine vandhane fra Zeromix, som til bonusinfo er blyfri og miljøvenlig. Neeej hvor er jeg glad for den. Den shiner jo hele badeværelset op :D

Jeg fandt også selv greb - de skulle jo passe til vandhanen ;) Det skønne ved dem fra Ferm Living er at de både kan anvendes som knager og greb til skuffer og skabe, som I kan se at vi har gjort. Sæbedispenseren fra Luxoliving passer også godt til, ikke?

Og hvordan udnytter man så bedst 9 kvadratmeter? Vi fandt nogle glasdøre, som kan skubbes ind mod hinanden. Mega smart! Det eneste vi faktisk har købt gennem badeværelsetfirmaet er skabe, bordplade, gulvvarme og montering.

Selvom badeværelset ikke er fuldstændig færdig endnu, og renoveringen tog ualmindelig lang tid, er vi glade for det (næsten) færdige resultat.Meeeen - Jeg har aldrig talt dårligt om et firma, eller hængt nogen ud ved navn på bloggen, men vi har virkelig haft en dårlig oplevelse, i forhold til processen og det ønsker jeg ikke, andre skal opleve. Så et godt råd:

Køb ikke dit bad eller køkken i Kvik Køkkener! De lover dig ting de ikke kan holde, og de er bestemt ikke hurtige, som navnet antyder. Derudover henviser de en til uprofessionelle håndværkere. Udover dårlig og utrolig langsom service, fik vi den mest chokerende regning. Vi ved næsten ikke, hvad vi har betalt for, og I ville falde omkuld, hvis i vidste, hvad vi måtte komme af med for f...... 9 kvadratmeter. Den dag vi bestilte badeværelset hos Kvik, havde de tilfældigvis 30% på alle badeværelser - intet af dette blev modregnet eller overholdt da vi kom til betaling tre måneder efter. Så tak for det!

Dog vil jeg varmt anbefale Zeromix, hvor jeg har købt min vandhane. Verdens bedste service - vandhanen kom dagen efter vi havde bestilt den.

Derudover kan jeg varmt anbefale Bauhaus - de er virkelig søde til at hjælpe. Vores bruser er også derfra og wow hvor er den lækker!
Som I kan se er alle detaljer ikke helt på plads og jeg vil derfor vise Jer mere, når det er helt færdig. Er I klar på at se mere? :)


Jeg håber, at I kan lide badeværelset, ligeså meget, som I kunne lide vores køkken.

Synes godt om

Kommentarer

CAFE FIKA

I sidste uge var Sofie og Camilla Julie forbi mig i mit nabolag, og vi tog derfor på Café FIKA i Jægergårdsgade, som ligger lige rundt om hjørnet hvor jeg bor. Vi havde nemlig bestilt et deal igennem Mademyday (Café FIKA tillader nemlig at bestille til ulige antal personer også), som gjorde, at vi fik en valgfri kaffe og kage (også valgfri). Jeg er desuden én af dem, der ikke spiser særlig meget kød og lige så godt kunne være vegetar (Hvis I spørger min kæreste!). Jeg besøger derfor Fika, når jeg holder vegetardage, eller vil være ekstra økologisk - al mad og drikke er økologisk og Fika har som den første café i Aarhus det økologiske spisemærke i guld. Sejt, ikke? Jeg havde indtil denne gang, kun prøvet Fikas skønne brunch og salater, men deres kage er fuldstændig gennemført - og mættende. Det kan varmt anbefales at tage et smut forbi Fika og Mademyday har tit nogle rigtig gode deals på det.

Hermed er mit tip givet videre.

Kan I have en dejlig dag!

Synes godt om

Kommentarer

DUSTY ROSE

Top: Envii (similar HERE) | skirt: Neo Noir HERE | sandals: Michael Kors | bag: Yves Saint Laurent HERE

Lidt flere billeder Thailand og denne gang ikke fra Phuket, men fra Bangkok, hvor der var lige så varmt og tropisk. En sjov oplevelse at være omgivet af palmer, skyskrabere og tropisk klima på samme tid. Hermed også et lille glimt af min nye Neo Noir nederdel i farven Dusty Rose, som var lige så meget guld værd som denne dernede. Jeg glæder mig til at det bliver sommer herhjemme, så jeg kan gå noget mere i dem.

Synes godt om

Kommentarer