MUNTHE & STRIPES

Adlinks: Espadrillos: Chanel | Trousers: Munthe | shirt: Pieces (HERE) | sunnies: Marc Jacobs (HERE) | bag Givenchy

I skrivende stund er vi nede hos S's familie, hvor vi har tilbragt hele weekenden. Jeg havde for første gang ikke medbragt mit kamera, men i stedet vil jeg dele outfittet fra min date med Sofie i fredags. Vejret var jo fantastisk og jeg udnyttede derfor at kunne hoppe i mine nye bukser fra Munthe. Nej, hvor har Munthe fået en fed kollektion. Takket være buksernes tykke stof, frøs jeg ikke. Dog var mine Chanel espadrillos lidt for kolde, så dem lufter jeg først igen, når vi er I Thailand om mindre end en uge. Yaaaay jeg glæder mig så inderligt meget til at besøge Thailand for første gang!

Kan I have en dejlig søndag!

Synes godt om

Kommentarer

THE PERFECT TURTLE NECK DRESS

Dress: Zara (similar HERE) | bag: Gucci (HERE) | boots: Toga Pulla (similar HERE) | watch: Skagen (HERE)

Glædelig fredag. Fredag er min yndlingsdag og idag er ikke en undtagelse. Jeg startede dagen med kaffedate med Sofie, efterfulgt af specialeskrivning med min specialepartner (og gode veninde) og når S har fri, drager vi syd på til hans familie, som vi ikke har set i evigheder. Jeg glæder mig især til at se min svigermor, svigerinde og min skønne lille nevø Milan. Jeg er jo forelsket i den lille gut.

Og sikke et skønt vejr. Det samme vejr, som da jeg sidst skød lidt outfitbilleder i min nye rullekravekjole fra Zara.

Synes godt om

Kommentarer

BIKINIKLAR

Jeg vil gerne erkende, at jeg lige har brugt halvanden time på løbebåndet, for at komme i form - og jeg hader at løbe og jeg er desværre kommet lidt fra mottoet 'Nothing tastes as good as skinny feels' og er mere gået over til, at man må yde for skønheden. For om en uge går turen til Thailand og jeg har aldrig glædet mig så meget til at slippe for kulde og nyde solens varme stråler og sommeratmosfæren med min familie. Jeg har derfor helgarderet mig med bikinier og sommertøj. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at der har sneget sig en ny Triangl bikini med på min pakkeliste. Jeg eeelsker Triangls bikinier og jeg føler mig så tilpas i dem, at jeg faktisk ikke kun har bestilt denne, men også denne her. Begge enkle, men alligevel specielle. Jeg har aldrig været I Thailand og som jeg også nævnte i dette indlæg, tager jeg derfor imod råd med kyshånd!

Og når vi nu snakker om bikinier og pakkeliste. Er der noget jeg måske overser, som man bare SKAL have med?

 

Synes godt om

Kommentarer