KENZA FOR NELLY

MERRY CHRISTMAS

MERRYXMASDress: HERE | heels: Zara (similar HERE) | watch: Skagen (HERE)

Glædelig jul alle sammen. Jeg håber I havde den dejlig dag med jeres kære. Jeg holdte jul hos mine forældre her i Aarhus med S og familien. Det er så skønt med en “ekstra” mand, eftersom vi pludselig var en mindre, da min elskede mormor gik bort sidste år. I min familie starter juleaften allerede kl. 13.00 med gæster, stort julebord og kirke. Atypisk? Jeg har faktisk aldrig prøvet andet. Det er noget af det hyggeligste. Især fordi det derfor ikke kun er året hyggeligste aften, men også årets hyggeligste dag. Selvom dagen starter tidligt, så afsluttes den med den obligatoriske julemiddag, sang om juletræ og gaver. Jeg bliver altid så overrasket over hvor mange fantastiske gaver der ligger til mig under træet. Det glæder jeg mig til at vise Jer. Den største overraskelse var min MacBook Air! Nu er jeg klar til at skrive kandidatafhandling, uden en brummende computer, som jeg hvert sekund har frygtet skulle brænde sammen. Jeg er lige kommet hjem fra fitness med min søs og vil nu julehygge på sofaen med gode film! Hav en dejlig aften!

julen2015

Pssst – Husk at I stadig kan deltage i min adventskonkurrence om en masse lækre hårprodukter fra Moroccanoil lige HER

   

2 kommentarer

 • Jeg er også helt blown away af året julegavehøst igenigen. Vi starter også dagen ud tidligt med gaveoppakning af den sidste kalenderpakke og julebrunch, efterfulgt af gåtur, kirke, Disneys juleshow, lækker julemiddag, sang og pakker. Alligevel gik vi ført til ro hen af en kl. 2, som altid :D

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie von Lyck

   Det lyder ellers også super hyggeligt :) Det er bare så hyggeligt at gå i seng sent på juleaften :)

   Glædelig jul <3

   Kærlig hilsen Julie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

KENZA FOR NELLY