MIT NYTÅRSFORSÆT


Coat: similar HERE| jeans: similar HERE | boots: HERE | taske: Givenchy | top: HERE | necklace: Jane Kønig HERE

Forleden var jeg hoppet i yndlingsoutfittet. Yndlingstasken, frakken og skoene. Skal vi være ærlige? Jeg har inderligt savnet mine Rapunzel lokker! Av hvor jeg har savnet det! Det kan godt være at jeg har fået komplimenter om hvor sofistikeret og modent det ser ud med den korte længde. MEN. Mit yndlingslook er med lange lokker. Med dem, føler jeg mig ung og femininin. Sådan er det, ligegyldig hvor meget jeg prøver at benægte det. Derfor tog jeg igår op til en af mine bedste veninder, som har været min frisør i mange år - indtil hun stoppede og læste videre. Hun har selv den samme hårtype og kender mit hår ind og ud og hun gav det en terapeutisk og kærlig hånd, så jeg gik derfra med den bedste selvtillid. Den følelse siger alt om hendes evner! Hvor heldig er jeg så ikke også at hun er min gode veninde, som hjælper mig, når det (håret) brænder på? Nej, hvor jeg elsker den pige! Så nu har jeg fundet en middelvej - mindre farve, og lange lokker. Mit nytårsforsæt er et sundere hår! Billeder af den nye frisure, samt resten af mine nytårsforsæt må I få i det nye år. Nu vil jeg gøre mig klar til at holde nytår med vores kære vennepar. Tak for et dejligt år og fordi I læser med! Kan I have en dejlig nytårsaften!

Jeg har forresten også fundet vinderen af min 4. adventskonkurrence i samarbejde med Moroccanoil. Vinderen er… Helena Skaaning! Stort tillykke! Du vil modtage en mail :)

Synes godt om

Kommentarer

SKAL VI HAVE HUND?

Vi har passet hund en del gange på det sidste og jeg er blevet ret vild med det. Jeg troede aldrig at jeg skulle sige det, men jeg har virkelig fået hundekuller og overvejer at få en hund. Jeg elsker at blive vækket af et lille glad væsen, som vil ud at gå tur. Det er sådan en hyggelig start på dagen og så hyggeligt at komme hjem til. Jeg er opvokset med en labrador og en chihuahua - oh yes et umage par, men det er en længere historie! Det kommer nok heller ikke bag på Jer, at jeg er vild med små hunde. Specielt chihuahuas, bomuldshunde, og pumeranier. Ja se lige nr. 4? Det er ikke et tøjdyr, men min veninde CJ's hund Frede. Er han ikke bedårende? Jeg ved selvfølgelig godt at det kan være krævende at have hund og man skal have tid til den, men når vi er to, og S har det største hundehjerte, kan jeg ikke lade være med at overveje det. Det er specielt en hvid pumeranian jeg drømmer om. Nej, hvor er de bare kære! Hvis der lige nu kom en og bankede på min dør og spurgte om jeg ville købe en hund, så ville jeg gøre det!

Synes godt om

Kommentarer

CHRISTMAS DAYS

Boots: Nelly (similar HERE) | jeans: Pulz | bag: Saint Laurent | turtleneck: HERE | hoodie: My boyfriends' (;

Er I ved at komme ovenpå julen igen? Vi er på vej ud af døren til julefrokost for 2. dag i træk. Jeg elsker simpelthen julen og alt det tilhørende hygge. Der mangler dog lidt sne i stedet for dette sjabbede vejr! Det havde pyntet! Hva siger I? Jeg elsker derfor at iføre mig lag på lag, med S's bluser indenunder mine jakker :D Husk at det er i aften at jeg trækker vinderen af min lækre give-away, som I stadig kan nå at deltage i lige HER. Kan I have en dejlig dag!

Synes godt om

Kommentarer