NYESTE BOLIGFAVORITTER

Det er længe siden at jeg har blogget om bolig. Derfor tænkte jeg, at det var tid til at vise Jer mine nyeste boligfavoritter, som pynter så fint i vores hjem. Jeg har nemlig fået ny vase fra Kähler, og plakat fra Minimal Copenhagen, som jeg først lige har fundet en ramme til. Vasen erhvervede jeg mig til det seneste Kähler bloggerevent hos Kähler Villa Dining. Den findes i mange farver, men jeg var helt solgt i den lyserøde. Dog frygtede jeg lidt hvad S ville sige til, at jeg kom hjem med en lyserød vase til vores fælles hjem, som jeg har taget hensyn til at indrette mindre feminint. Til min positive overraskelse, udbrød han som det første, da han så den, at den var super flot. Så var jeg glad for at jeg valgte den i den farve. Hvad synes I?

Apropos favoritter, så er det idag Cyber Monday og jeg har derfor samlet nogle rabatter til mine yndlingsshops:

Ellos.dk: Op til 50% rabat SHOP HER

Rapunzel of Sweden: 10 % på alt SHOP HER

Nelly.dk: 50 % på festkjoler SHOP HER

Asos.com: 20% på alt med koden CYBER SHOP HER

Hunkemøller: Spar 30 % på ALT SHOP HER

 

Synes godt om

Kommentarer

1. ADVENT GIVE-AWAY | JANE KØNIG

Glædelig 1. advent! Jeg afholder give-aways hver advent i julen og starter ud med en konkurrence i samarbejde med smykkerdesigner Jane Kønig, som laver de smukkeste og mest tidløse smykker. I har nemlig muligheden for at vinde Star Tag smykket, som er fra Jane Kønigs nyeste kollektion. Jeg elsker smykket og går selv med det hver dag. Star Tag kollektionen findes både i sølv, forgyldt sølv, rosaguld og naturligvis alle stjernetegn. Det jeg elsker ved smykket, er dets enkle og personlige præg. Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen om det fine Star Tag smykke er at:

Gå ind på Jane Kønig og find jeres stjernetegn og hvilket materiale det skal være i og link til det i kommentarfeltet nedenfor. Følge mig på min Instagram HER og Facebook HER Jeg trækker vinderen næste weekend!

Synes godt om

Kommentarer

RABATKODER + GÅRSDAGENS OUTFIT

Sweater: HER | bukser: HER | boots: Ellos HER | taske: Givenchy | Halskæde: Jane Kønig | Neglelak: HER

Så prøver vi igen! Nettet i toget på vej til København igår mindede mig som sagt om hastigheden fra 90'erne, så hermed gårsdagens (hele) outfit. Det vil sige, at jeg skiftede til en kjole til Nelly eventet og til Nelly eventet prøvede vi forskellige nytårskjoler. Aprospos nytårskjole, har I fundet en? Selvom det var Black Friday igår, kan jeg glæde Jer med, at tilbudseventyret forsætter til søndag flere steder! Jeg elsker det! Derfor har jeg samlet nogle links og rabatkoder til mine yndlingsshops nedenfor! Happy shopping!

ELLOS: Op til 50% rabat. Brug koden 325440. Gælder til 29/11. SHOP HER

ASOS: 20% på alt! Brug koden CYBER. Gælder til 29/11. SHOP HER

NELLY: 20 % brug koden BLACK20. Gælder til 29/11. SHOP HER

COCO PANDA: 25-75% rabat på ALT. Gælder til 29/11. SHOP HER

Synes godt om

Kommentarer