SPAR 25 % PÅ ALT ELLOS OVERTØJ

MINE SKØNHEDSTIPS PÅ MIINTO + EN VINDER

miintomiinto1Hvor er det skønt, når ens blog når dertil, hvor man bliver interviewet til diverse blade og online magasiner. Idag er jeg i JV, som vi desværre ikke får i Aarhus, og derudover er jeg ugens blogger i Miintos seje online modemagasin, hvor jeg fortæller om mine bedste skønhedstips. Artiklen på Miintos online modemagasin kan I læse her. Apropos skønhed, så blev det også tid til at finde vinderen af min Tresemmé give-away. Vinderen blev Nathalie J – stort tillykke og tak for alles deltagelse!

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SPAR 25 % PÅ ALT ELLOS OVERTØJ