Med Visit Sweden i Väla Helsingborg

Jeg har tilbragt næsten hele ugen i København og deltaget og ikke mindst afholdt nogle skønne events. Der har ikke været ét tidspunkt, hvor jeg har været alene, udover når jeg har sovet. Jeg har haft utrolig travlt og vil gerne nå alle de spændende ting, men det har også resulteret i, at min krop er træt. I morges, da jeg vågnede, følte jeg mig som en zoombie - haha en halvklam følelse. I onsdags var CJ, Nadialine, Amanda, Anne og jeg inviteret til Helsingborg, af Visit Sweden for at besøge det lækre Väla Centrum, som er et stort, lækkert shoppingcenter i Helsingborg i Skåne (Sydsverige).

Vi blev hentet i København om morgenen og kørt til Helsingør, hvor vi tog færgen over. Der var ingen af os der havde taget den tur, så det var super hyggeligt at opleve og færgen tager kun 20 minutter til Helsingborg, så det er jo super nemt og overskueligt.
Der er noget magisk over Väla shoppingcenter. Det er nemlig bygget, som indvendige gamle svenske huse og et torv. Shoppingcenteret har 180 butikker med af alt lige fra Tiger of Sweden, Versace og Moschino til Zara og H&M. Väla Centrum har faktisk også vundet et par awards. Det forstår man godt, da det formår at være stort og hyggeligt - uden at være uoverskueligt. Som I måske har lagt mærke til i mine tidligere indlæg, så elsker jeg Sverige og Skåne, og det var rart at opleve noget andet af Sverige. Da vi skulle videre til Ellos event på D'angleterre, fik vi desværre ikke udforsket alle butikkerne, og jeg overvejer derfor at tage en tur derover igen i julen, så man kan have tid til at shoppe, hygge og overnatte i hyggelige Helsingborg. En stor anbefaling herfra. I kan læse mere om Väla Centrum her Rigtig god aften <3

Synes godt om

Kommentarer

GREY ON GREY

Coat: Ellos (here) | skirt: here | bag: Givenchy | top: Minimum here | sunnies (similar here) | boots: here | scarf: Modström (similar here)

Hvor elsker jeg solskin om vinteren. Det gør da bare dagen ti gange bedre. Jeg håber I har haft en ligeså skøn weekend som mig. Jeg har brugt weekenden på venindehygge i fredags med min gode veninde Line og min søs, fødselsdag igår hos CJ og idag har S og jeg været på badeværelses-jagt. Vi skal nemlig have nyt badeværelse og kan ikke rigtig beslutte os for hvordan det skal se ud. Det er jo ikke bare en ny lampe, som man nemt kan skifte ud. Selvom vejret idag har været fantastisk, skal man ikke lade sig narre af kulden. Sidst jeg gik udenfor uden halstørklæde, lå jeg syg i to dage. Jeg har derfor fået nyt halstørklæde fra Modström, som jo matcher min vinterfrakke. Hva synes i?

Indlægget indeholder affiliate links

Synes godt om

Kommentarer

GOODIEBOX X MAGASIN

Når to virksomheder jeg elsker laver et samarbejde, er jeg begejstet! Sidst Goodiebox lavede et samarbejde, var med en af mine yndlingssmykkedesignere, Jane Kønig. Nu har Goodiebox i denne udgave indgået et samarbejde med Magasin, som jeg har elsket siden jeg var lille og som jeg faktisk lavede et samarbejde forrige måned, i forbindelse med et trendoplæg til en af deres kundeaftener. Jeg har som altid mine favoritter i Goodieboxen. Favoritterne er dem der faktisk gør de små detaljer, som bl.a. består af:

De lækre all-in-one renseservietter fra Magasins eget mærke bruger jeg allerede i forvejen. Jeg renser min hud uden undtagelse hver morgen og aften og bruger meget tid på at pleje den. Hvis det skal gå stærkt, så er disse skønne, fordi de formår at rense alt make-uppen af og huden føles dejlig ren efter brug.

Derudover er jeg ret begejstet for at prøve Real Techniques ansigtsbørste og Karameju's rensesvamp, som jeg begge længe har ønsket mig at prøve, eftersom jeg har læst og hørt så meget godt om dem.

Real Techniques Expert Face Brush – kan købes for 79 kr (tilbud) på Cocopanda

Karmameju Konjac Sponge, kan købes i bl.a. Magasin og Renvelvære for 69 kr

___________________________________________________________

I kan tilmelde jer eller en I holder af her. Goodiebox er noget jeg virkelig kan anbefale, da man altid bliver positiv overrasket og som jeg plejer at sige - make-up og hudpleje går jo aldrig af mode. Desuden har boxens indhold altid langt større værdi, end man betaler for, og derfor får man altid noget for pengene. Du kan stadig nå at få denne måneds box ved at tilmelde dig her.

Indlægget indeholder affiliate links.

Synes godt om

Kommentarer