BIRTHDAY WISHES

  1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER ♡ 5. HER ♡ 6. HER ♡ 7. HER ♡ 8. Fås ikke online

Jeg bliver altid bedt om at lave ønskelister og jeg bryder mig ikke om det. For hvad giver man personen der har alt? Eller rettere sagt - Når jeg virkelig gerne vil have noget, så sparer jeg sammen til det og køber det selv. Mest fordi jeg ikke mener man kan tillade sig at ønske sig disse ting, og fordi at når jeg stirrer mig blindt på noget jeg gerne vil have, så køber jeg det selv, fordi jeg ikke kan vente til næste jul eller fødselsdag. Tingene (I ved hvad jeg taler om), skal derfor ikke forstås som noget jeg kunne finde på at ønske mig fra venner, men som noget jeg ville gå ud og købe, hvis der pludselig blev sat et trecifret beløb på kontoen. I skal ikke sige, at ikke enhver pige på et tidspunkt har drømt om et par Valentino, Chanel eller en lækker stor high end taske? Denne gucci-sag har faktisk to funktioner, da den kan vendes på vragen. Derudover elsker jeg Royal Copenhagen. Jeg går efter mix & match princippet, og har derfor mange forskellige stel, som jeg sammensætter på forskellige måder, hvilket jeg synes gør det mere personligt.

Nu vil jeg gøre mig klar til et lækkert event på Malling Living med de andre Aarhus bloggere. Hav en dejlig dag ♡

Synes godt om

Kommentarer

Michelle
Michelle,
Har faktisk selv lige fået bordet hjem, og det er uden tvivl noget af det smukkeste jeg har set, og kvaliteten er overraskende god!
Julie von Lyck
Julie von Lyck,
Det er jeg virkelig glad for at høre. Så er jeg glad for at det også snart får en plads hjemme i stuen 😊 <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229