ADVENTURE COMING UP - GOODIEBOX

Temaet på månedens Goodiebox er ADVENTURE COMING UP. Det kan man sige at det gør. Hele næste uge står på modeuge og en masse shows og fede arrangementer. Ugen efter rejser jeg til Spanien og når jeg kommer hjem, starter jeg officielt hos Ellos. Der bliver budt på eventyr og det samme gør boksens indhold.

Normalt har jeg mine favoritter i Goodieboxen, men I denne måned er jeg stort set fan af alt indholdet. Min favorit er uden tvivl, PIZ BUIN INSTANT GLOW ILLUMINATING SPRAY SPF15. Jeg ELSKER PIZ BUINs produkter, de dufter så dejligt, fedter ikke og vækker minder fra ferie og sommer. Det der er unikt ved dette produkt er, at det ikke er en spraytan, men en instant ILLUMINATING GLOW spray med SPF15. Dvs. at det er en solspray med faktor 15, der med det samme tilføjer liv i din hud og giver en lækker glød. Man faktisk kan være lækker OG fornuftig på samme tid. Dén skal med mig til Spanien!

Mine to andre favoritter er, Palmolives feel Glamourous scrub, som har en dejlig rejsestørrelse, så den skal også med i kufferten. Min anden favorit er Garnier Micellar cleansing Water, som er et alt-i-ét renseprodukt. Et produkt med flere egenskaber, jeg er fan! Jeg er også stor fan af Kevin.Murphy Color.Bug. En hårfarve/kridt som kun holder en enkelt dag. En super fed måde, at eksperimentere med Dip-color eller ombre og efterfølgende vaske det ud. Det eneste minus var, at jeg modtog den i lilla. GULD, ville nok mere være mig. Kunne I forestille jer mig med lilla striber? :D

Indholdet i denne måneds Goodiebox bestod af:

Teez be blushious Sun kissed,

Kevin.Murphy Color.Bug

Garnier Micellar cleansing water

Naked lips lipbalm superfruits

PIZ BUIN INSTANT GLOW ILLUMINATING SPRAY SPF15 (her)

Palmolive feel glamorous showerscrub

♡ BESTIL DIN EGEN GOODIEBOX HER: GOODIEBOX.DK

 

Synes godt om

Kommentarer

OUTFIT FROM SWEDEN

Sandals: Michael Kors (HERE), bag: Givenchy, Denim jacket (HERE), jeans: (similar HERE), sunnies: (HERE)

Det er ikke fordi vejret er noget at råbe hurra for. Specielt ikke når man er blogger, da outfit billeder er begrænset, når det øser ned udenfor. Hvis det bliver ved, så skal jeg vise jer et outfit i mine smarte gummiSTØVLETTER. Det kan der snart blive brug for! Da jeg i forrige uge var i Malmø, var der sørme næsten sommer. Jeg var iført dette skønne denimsæt, som er tilmed noget af det behageligste jeg har ejet. Det var egentlig meningen at jeg ville skifte sko, men da vejret var til det og pigerne fra Rapunzel var så begejstrede over mine Michael Kors sandaler, beholdte jeg dem på :D Jeg synes også at outfittet går godt til håret, som jeg lavede en lille 'how to' HER

Synes godt om

Kommentarer

TUNIKA CRUSH

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4.HER, 5.HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9.HER

Tunikaer hitter over alt lige nu, og jeg elsker det. Specielt fordi de fleste tunikaer er så behagelige får en til at se så slank ud - og hvem kan ikke lide det? Jeg har derfor samlet mine yndlings tunikaer på budget. Det lækre er at, mange af dem både går til bare ben og lange bukser. Nummer ét og fire må jeg simpelthen eje. Er de ikke fine? Jeg elsker vidde ærmerne. Apropos bare ben - Er jeg den eneste optimist, som tror vi får en lidt længere 'sommer'? Vi må da have en del tilgode med det sørgelige vejr. Jeg har i hvertfald bestilt godt vejr i hele august og håber jeg kan hoppe i nogle af disse. Har i en yndlings?

Synes godt om

Kommentarer