NEW LEOS

BLACK & LACE

bdbll

blackffblackfridayblacksort

Top/dress: here | Sandals: Here | Trousers: here | Bag: Yves Saint Laurent.

Hvor var det dejligt med et par dage der endelig minder bare en smule om sommer. Det er dog ikke meget jeg nyder af det i dagstimerne, da jeg der bruger meget tid på at læse op til endnu en eksamen på onsdag. To eksaminer tilbage og så er der dømt sommerferie. Når jeg sidder med så hårde eksaminer, begynder at jeg spekulere på hvad jeg har begivet mig ud i med denne kandidat. Jeg savner at være spontan, men der er selvfølgelig forpligtelser ved at blive “voksen” og det har jo heldigvis snart en ende, og så er det det hele værd. Jeg holder selvfølgelig fri om aftenen og derfor vil jeg smutte ned og hente lækker sushi fra Karma Sushi og holde Champions League aften med Steffan, min søs og hendes kæreste. Oh yes og jeg har også oddset haha. Hav en dejlig aften!

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW LEOS