GIVE-AWAY | VIND ET VASELINE FESTIVAL KIT

Sæsonen for de danske festivaller er for alvor over os, hvilket betyder varme dage med masser af sol og en muligvis dehudreret hud. Derfor var det perfekt at Vaseline har været så søde at sponsorere et festival kit til en heldig læser af bloggen, og det skyndte jeg mig selvfølgelig at takke ja til. Hvem vil ikke gerne opleve en festival nogenlunde velsoigneret. Jeg ville i hvert fald, haha. Jeg når ikke selv på Roskilde festival, men plejer at deltage i Skanderborg festivallen, hvilket også sikkert mange af jer, som skal, og en af jer kan nu vinde dette overlevelses- og forkælelses kit. Hvis man ikke har planer om at deltage i en af sommerens mange festivaller, så kan det selvfølgelig også bruges til ferier og andet forkælelse. Hvad kan I vinde? Hele kittet, som består af følgende:

Vaseline Intensive Care Aloe Soothe bodylotion: Vaseline Aloe Soothe er én af de fire relancerede Vaseline bodylotion. Den dufter friskt af aloe vera og er til tør hud. Det er en rigtig sommerudgave, da den har en let konsistens og fedter derfor ikke og efterlader huden kølet og frisk. Fælles for alle fire bodylotions er, at de er hurtigabsorberende (hvilket vil være en kæmpe stor fordel for dig, som bevæger dig rundt i Festivalens støv hele dagen. TRESemmé Instant Refresh tørshampoo: Hvem kan gå igennem en sommer uden tørshampoo? Jeg er den største forbruger af tørshampoo, både fordi det giver fylde og derudover kan man springe en hårvask over. Jeg har længe elsket TRESemmés hårprodukter, og jeg er igen mega positiv overrasket over denne lækre tørshampoo. Et must have! Den er specielt god til fedtet hår. Håret ser fuldstændig nyvasket ud når man har anvendt den, og bonus er, at der ikke kommer hvide plamager i hovedbunden - så man kan sagtens spraye, selvom man har fået en drink for meget, bare altid husk at holde den mindst 8 cm væk fra hovedbunden. Dove Go Fresh Revive bodywash: Denne bodywash dufter intet mindre end fantastisk af bl.a. granatæble, og får en til at dufte af kvinde! Solbriller: Lad designersolbrillerne blive hjemme! Disse fine solbriller minder meget om Ray-Ban Aviators og har et klassisk look, som alle kan bruge på en festival. Disse er en billigere model, så hvis man smider dem væk i sin brandert på festivallen, så gør det ikke så ondt. Vaseline Petroleum Jelly Lip Therapy læbepomade: Mmmm denne dufter skønt af slik og består af mandelolie og rose, og kan både bruges til pleje og shine, da der er en lille smule farve i. Vaseline Pure Petroleum Jelly: Denne er en af mine favoritter. Det er et multi purpose produkt, som kan bruges på præcis samme måde som f.eks. Elizabeth Arden’s 8 Hour creme. Den kan både bruges til alt hvad der er tørt, og kan både anvendes til neglebånd, læber, vipper, albuer, hænder, fødder, hårspidser og andet tørt. Et all-around produkt, som man bør have i tasken! Salvequick Aqua Resist plaster: Plasteret fra Salvequick er vand- og støvafvisende, og det vil helt sikkert være en god idé at medbringe plaster med på festival, man ved jo aldrig hvad der kan ske, eller om man får en vabel eller to. Vaseline Intensive Care Essential Healing bodylotion: Denne Vaseline bodylotion er også én af de fire relancerede bodylotions. Det er en frisk og let sommer bodylotion og dufter dejligt af sommer. Den er beregnet til tør ud og siges at forbedre huden over 3 uger ved konsistent brug. Den er desuden meget drøj, så man behøver ikke at klemme meget ud for at opnå en lækker hud. For at deltage i min give-away skal I: Skrive en kommentar i indlægget, og fortælle hvad jeres must-have er på en festival Følge mig på Instagram her og bloglovin’ her Vinderen bliver fundet mandag d. 7. juli, Så sæt i gang ♡ Sponsoreret i samarbejde med Vaseline

Synes godt om

Kommentarer

CALDERA BEACH

Jumpsuit: (similar here) | ring: Pernille Corydon (HERE) | bag: Yves Saint Laurent | heels: HERE

I torsdags, flyttede vi over til et lidt finere hotel ved navn Caldera Beach Resort. Hotellet ligger i de flotteste omgivelser og i anledning af dette var jeg hoppet i et lidt finere outfit, som bestod af en ældre buksedragt fra gemmerne, som er super behagelig og sommerlig og jeg elsker de fine blondedetaljer. Jeg har slet ikke fået vist jer et nærbillede af min nye fine brick ring fra Pernille Corydon fra A-Hjort, som har pyntet på min finger, under stortset hele ferien. Jeg synes den er så fin og anderledes.

Steffan og jeg har bestilt mexikansk fra Vaca, så nu vil vi ud og nyde det gode vejr og spise noget lækkert mad. Det er første gang vi prøver det og har hørt at det skulle være SÅ lækkert :)

Synes godt om

Kommentarer

FALASSARNA BEACH

Dress: HERE | sunnies: Marc Jacobs HERE | bandana: Gina Tricot

Håber I har haft en dejlig weekend. Jeg er lige hjem kommet hjem fra en fantastisk tiltrængt ferie til Kreta med Nadialine. Det var min første gang på Kreta og uden tvivl ikke den sidste. Kreta er simpelthen så flot og farverig, med masser at se og opleve. Lørdag blev vi derfor enige om at vi måtte udforske noget mere af øen og lejede derfor en bil og tog på roadtrip. Det er slet ikke så slemt at køre på Kreta, som vi havde forventet - nemt for mig at sige, når det var Nadialine der kørte (haha), men hun klarede det super flot og vi fandt ud til stranden, Falassarna uden GPS. Det var en smuk køretur gennem bjergene og da vi nåede frem til Falasarne, blev vi mødt af en smuk bounty sandstrand med klipper og krystalklart vand. Jeg er glad for at det var der, vi valgte at bruge vores sidste dag. Jeg ville rigtig gerne have delt flere billeder med jer dernede fra, men nettet har stortset været umuligt at anvende, med mindre man ville bruge halvdelen af sin ferie på at uploade billeder. Derfor har jeg en masse outfits og flotte billeder fra vores tur, som jeg glæder mig til at dele med jer de kommende dage.

Synes godt om

Kommentarer