DAILY DARLINGS - GOODIEBOX

Så er det tid til at vise jer hvad der gemmer sig i min seneste Goodiebox! Denne måneds tema, er daily darlings og indholdet lever godt op til temaet. At modtage Goodiebox, er lige som at holde minijul hele året rundt - I love it. Denne Goodiebox indeholdte for første gang hele TO lækre ting, som man ikke kan påføre sig, men derimod indtage og nyde og det må jeg indrømme at jeg gjorde som det første. WOW Chokoladen smagte himmelsk og slet ikke ringe med en kop te fra Tea Pigs med lakridssmag, - jeg elsker lakrids i alt. En af mine favoritter fra denne Goodiebox er cremen fra Human Kind, som både fungerer som fod, hånd og albuecreme. Lækkert med et produkt der for én gangs skyld fungerer rigtig godt som alt i én. Min absolut favorit er The Body Shops fuijo green tea body butter, som endnu ikke er udkommet i butikkerne. Jeg elsker body butters fra Body Shop og brugte det meget, da jeg arbejdede i The Body shop, så det var lækkert at prøve en body butter igen. Fuijo body butter er den bedste jeg hidtil har prøvet. Den dufter friskt og tilføjer huden en masse fugt. Den har en perfekt størrelse, så den både kan være i hånd- og rejsetasken. Jeg er sikker på at den bliver et kæmpe hit og kan varmt anbefales! Hvis I selv skulle få lyst til at afprøve Goodiebox konceptet, så kan det bestilles her for kun 99 kr. om måneden.

Synes godt om

Kommentarer

WEEKEND TRIP TO GERMANY

Skjorte: HER // solbriller: Ray-Ban HER // taske: Givenchy HER// trenchcoat: Envii (Similar HER)

Håber I har haft en dejlig weekend og nyder påsken. Jeg nyder påskeferien i fulde drag og har været til en meget meget spændende jobsamtale idag. Der har været lidt stille på bloggen, da jeg har haft en rigtig hyggelig tøseweekend. Den har nemlig stået på hotel, spa, shopping, lækker mad og forkælelse i Tyskland med min mor, søster og moster fra fredag til søndag. Lørdag formiddag tog vi ud i stort outlet nede omkring Hamborg med en masse lækre butikker. Billedet ovenfor er taget, da shoppingen først lige var gået i gang! Vi brugte 8 timer i outlettet og jeg er glad for at det var en tøsetur, for det havde de fleste mænd, hverken orket, eller overlevet - Selv mine trænede shoppefødder var trætte til sidst. Som I måske har set i dette indlæg, så elsker jeg Ralph Lauren og selvfølgelig endte jeg med at købe nogle rigtig lækre ting derinde, blandt andet denne klassiske sag. Jeg fandt også nogle fine sager i Versace, Nike og Gucci, som I nok skal få at se i nærmeste fremtid.

Synes godt om

Kommentarer

BLACK ON A COLOURFUL ISLAND

I får lige dette outfit inden turen går til Tyskland på spa- og shopping weekend. Outfittet er fra i sidste uge, sidst på eftermiddagen på Gran Canaria, hvor jeg havde iført mig mine nye lækre flower-power bukser. Nok et af mine hidtil mest behagelige og samtidig stilfulde outfits. Jeg glæder mig at der I Danmark er varmt nok til at kunne undvære vinterjakken og hoppe i sandalerne. Now I'm off to Germany!

Synes godt om

Kommentarer