MY BEAUTY ROUTINES

Hej Sweeties. I har været lidt nysgerrige omkring mine beauty rutiner. Derfor har jeg lavet dette indlæg, så I kan få et lille indblik i hvad jeg får lavet og hvor. Først og fremmest vil jeg sige at de rutiner jeg har, er for at spare tid og selvfølgelig shine mig op, men jeg går altid efter princippet, alt med måde. At bruge tid på sit udseende, er ikke en synd. Billedet ovenfor er fra i onsdags, hvor jeg lige havde fået lavet vipper og frisket mine bryn op og var så glad for resultatet, at det måtte fejres med en selfie.

Jeg har lange vipper fra naturens side, men når man har en lidt travl hverdag, så er det dejligt at få lavet eyelash extensions, som jeg får lavet ved Salon Decus hos søde Anni. Hun har lavet det et par gange og jeg kan helt klart anbefale det, hvis man vil spare tid. Hun er desuden heller ikke særlig dyr, så det er hele oplevelsen værd. Når jeg desuden ikke bruger eyelash Extensions, bruger jeg Depends vipper til fest.
Mine bryn er lavet med permanent makeup, og sprang efter længere overvejelse for første gang ud i det i 2012 hos Visage klinikken, som desuden har vundet flere beauty priser i Danmark. Efterfølgende har ejeren af Visages datter taget over. Det er derfor den dygtige Nina Lammers som laver dem nu og fylder dem op hver 8. måned. Nina Lammers er god til at fremhæve det naturlige og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. I kan se resultatet ovenfor. Jeg har også førhen skrevet om Nina Lammers fine arbejde her - hun er en stjerne til hendes job!
Det er næsten umuligt at møde mig uden noget på neglene. Jeg har tidligere arbejdet i beauty kæden Douglas, hvor det var en del af vores "uniform" at have neglelak på (Yes its true and I loved it!). Derfor er det naturligt for mig at shine dem op, hvilket jeg får gjort ca. hver fjerde uge I Aarhus hos the one and only, Salon Decus. Jeg hælder for det meste til nude-looket, men en sjælden gang kan der godt snige sig lidt lidt bling ind hist og her. Jeg har også tidligere skrevet om Annis arbejde i hendes fantastiske Salon Decus her

Synes godt om

Kommentarer

SPRING FEELING + FUTURE

Adlinks: bag: GIVENCHY (HERE) / trousers: (HERE) / belt: (HERE) / booties: (HERE) / coat: (SIMILAR HERE) ▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁ Igår var jeg sammen med min gode studieveninde Camilla og hun var så sød lige at skyde nogle billeder af mit outfit i min nye dejlige frakke, som jeg længe har ledt efter og som jeg endelig fandt på ubrugt på TS. Det tog kun et øjeblik og så havde vi nogle gode billeder i kassen. Jeg kan altid være 100 % mig selv i Camillas selskab og så er det hele lidt nemmere. Vi gik en lille tur (hen til Universitetet) hvor vi skulle til "Company Dating". Jeg skal nemlig have fundet praktikplads på mit sidste semester på kandidaten fra august/september. Ni ud af ti virksomheder var ikke lige mig. Mit råd til jer, hvilket jeg også minder mig selv om er, at man skal gå efter noget man brænder for og ikke bare tage det for at tage det. Jeg skal ikke brande en virksomhed der sælger vindmøller. Det interesserer mig ikke. Jeg ønsker en praktikplads indenfor skønhed eller mode, som jeg tidligere har beskæftiget mig med og samtidig kombinere det med mine studieskills indenfor branding, marketing, og kommunikation, og derudover inddrage mine sociale medier- og blogkompetencer. Min drøm er jo at finde en praktikplads hvor jeg kan kombinere det hele, så både virksomheden og jeg kan få gavn af det. Voksenbeslutninger hænger som en stor mørk sky ned over hovedet på mig. Nogle gange ville jeg ønske at der ikke var så meget ansvar og ting at tage stilling til. Jeg finder det svært at vælge hvilken vej jeg skal gå når jeg skal træffe beslutning om erhvervskarriere. Har nogen af jer et job, hvor I føler alle jeres faglige og personlige kompetencer bliver udfoldet og udnyttet i ét? Jeg har brug for nogle råd eller en praktikplads :)

Nu vil jeg slæbe mig selv ned at træne, inden turen går til Randers, hvor jeg skal til åbning af en ny butik. Ha' en dejlig dag.

Synes godt om

Kommentarer

POLO RALPH LAUREN

1) HER / 2) HER 3) HER / 4) HER

▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

I sommers da jeg var i Florida købte jeg dette smukke og tidsløse Ralph Lauren sæt, som blev ret populært blandt jer læsere herinde på bloggen. Jeg havde svært ved at finde links til selve skjorten og ikke mindst de tilhørende shorts, men endelig har Nelly fået Polo Ralph Lauren i deres sortiment! Så slipper man altså for at rejse helt til USA, eller til at skulle hele internetjunglen rundt ;) Man kan bruge skjorten til stort set alt. Bogstaveligtalt kalder jeg den for nødsituationsskjorten, da den er så klassisk og går til alt fra fest, middag, eksamen, sommer og vinter. Jeg skal helt klart have erhvervet mig en mere, for det er bestemt ikke et fortrydelseskøb.

Synes godt om

Kommentarer