CPH FW DAY 2

Hej sweeties. Her får I lige dagens outfit, inden jeg skal ud af døren igen til et Munthe event senere på Zen, hvor min søde blogger kollega Signe holder et event for hendes mærke, Above Copenhagen. Ha' en dejlig aften.

FAUX FUR: NELLY: HER // BUKSER: H&M // TOP: ASOS // TASKE: GIVENCHY: HER // SUNNIES: HER

Synes godt om

Kommentarer

COPENHAGEN FW DAY 1

Så er Copenhagen Fashion week for alvor skudt i gang og jeg har lavet 10000 ting i dag. I skrivende stund sidder jeg på vores lækre Hotel The Square i hjertet af København, hvor jeg bor sammen med Fudjan og har lige fået spraytan hos Tanning Danmark, så jeg kan have en fin kulør til masser af events de kommende dage. Aftenen står på et Balmain event på Sunday Club, hvor vi er inviteret på Dinner & Drinks og i morgen har jeg insta-takeover ved Bloggers Delight, så der vil være fuld update hele dagen. Flere billeder på bloggen i morgen. Ha' en dejlig aften.

Adlinks: Frakke: ENVI // Sunnies: HER // Sko: Moss Copenhagen (similar HER) / / Taske: Givenchy (HER)

Synes godt om

Kommentarer

Dolce Gusto Mini Me

Jeg har længe ønsket mig sådan en fin kaffemaskine, som både kan brygge verdens bedste kaffe på ingen tid og samtidig pynte derhjemme, uden at være et kæmpe skrummel. Derfor har jeg nu endelig fået den lækreste kaffemaskine fra Dolce Gusto. Modellen hedder Mini Me, og den klær' vores hvide nye køkken utrolig godt. Det mest fantastiske ved Mini Me er at, den ikke vejer, eller fylder særlig meget, så man kan flytte rundt på den, som man vil og det gør den super anvendelig at have derhjemme. Efter vi har fået Mini Me herhjemme har vi slet ikke anvendt vores elkoger, da denne jo har det hele!

Der er jo så mange forskellige smagsvarianter, som skal afprøves og vi er blevet lidt afhængige af den herhjemme. Igår løb vi tør for kapsler, så Steffan var så sød at købe nogle nye - med Nesquick smag! Så hvis man ikke er den store kaffelsker, så kan Mini Me også brygge chai latte, te, iste, varm chokolade og mange andre. Mmmm! Stor anbefaling herfra. Nu vil jeg pakke færdig, da jeg får en travl dag imorgen med undervisning og så går turen til modeuge i København! Jeg glæder mig så meget!

Kan I have en dejlig dag.

Synes godt om

Kommentarer